Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De leukste activiteiten tijdens de bloesemperiode

De leukste uitjes voor een dagje weg in de Betuwe

De bloesemtijd is de mooiste tijd van het jaar in deze regio. Zoveel soorten bloesem als er zijn, zo is er ook voor iedereen iets te beleven. Kijk hieronder voor de leukste tips.

 

Bloesems en bloemen

 

In Bloemenpark Appeltern zijn het hele jaar door de mooiste bloemen te bewonderen. Het ideale uitje voor de echte liefhebber!

Lees meer

Bloesem spotten vanaf het water

Rederij Leerdam biedt de mogelijkheid om volledig verzorgd te genieten van de bloesem tijdens een vaartocht over de Linge.

Lees meer

Oranjestad tussen de bloesem

Het stadje Buren is karakteristiek gelegen aan de Linge, in een omgeving vol bloesems. Hier waan je je even terug in de tijd.

Lees meer

Ga met het gezin op bloesemsafari

De bloesemperiode is leuk voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar een actief familie uitje of het liever wat rustiger aan doet. Onderweg is er tijd om de magen te vullen en de dorst te lessen. Bekijk hier onze tips!

 

De mooiste fiets- en wandelroutes

De bloesemperiode is de perfecte tijd om te wandelen of fietsen in de regio. Tussen de fruitgaarden en rivieren, ruik je overal de geurige bloesem. Zo geniet je volop van de bloesemperiode!

Bekijk de leukste routes

Beleef de bloesem achter het stuur

Op een e-chopper langs de bloesem

Tijdens de bloesemperiode is er op uit trekken met een e-chopper extra leuk. Helmen op, route bij de hand en zet de motor maar aan om te vertrekken!

Meer informatie

Al steppend door de Betuwe

 

Op zoek naar een sportief uitje? Ga dan met een step op pad. Kijk ondertussen goed om je heen en neem de prachtig bloeiende bloesems goed in je op.

Meer informatie

Beleef de bloesem in een oldtimer

Achter het stuur van een old- of youngtimer beleef je de regio in stijl. Bij Visscher Classique in Buren huur je zo’n leuke auto voor een dag(deel).

Meer informatie

Nog niet uitgekeken? Blijf een nachtje slapen!

Of je nou van een gezellige B&B houdt of liever in een fijn hotel slaapt, er is voor ieder wat wils. Boek hier je overnachting.

Bekijk onze tips voor overnachten

 

Ontdek de boomgaarden op de fiets

Rivierenland heeft een unieke fietskaart waar alle fruitboomgaarden op aangegeven staan. Met behulp van deze fietskaart weet je precies waar de bloesem is! Plan je eigen fietsroute via het fietsroutenetwerk en ontdek de bloesem!

Bestel de fietskaart

Download de Bloesemalert-app

In de Bloesemalert-app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de actuele bloesemstand. De app is gratis te verkrijgen in de App Store en de Google Play Store.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app