Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Gouden Ham

De Gouden Ham in het Land van Maas en Waal is een uniek waterrecreatiegebied, met de nadruk op water. Hier is het zowel in als rondom het water heerlijk toeven. Bootverhuur, rondvaartbedrijven en evenementenbedrijven: je vindt het in De Gouden Ham. Of breng een bezoek aan de kleinste Hanzestad van Nederland: Maasbommel. 

In De Gouden Ham is meer dan genoeg te beleven. Blijf hier dus ook gerust wat langer: mooie campings, hotels en B&B’s zijn er genoeg! Dit alles, in combinatie met de prachtige natuur, maakt een bezoek aan De Gouden Ham onvergetelijk! Ga jij ook relaxen op of aan het water? Of werk je je liever in het zweet op een van de buitenfitnesstoestellen of de Obstacle Mudrun baan? Wat je ook kiest, er is voor iedereen iets leuks te doen. Wij geven je graag de leukste tips!

Tip: Moeke Mooren

Bij Moeke Mooren in Appeltern is voor ieder wat wils te beleven. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, borrel, diner en overnachting en hebt daarbij ook nog eens de keuze uit vele activiteiten voor jong en oud. Dat maakt Moeke Mooren en geliefde plek voor vele bezoekers.

Meer over Moeke Mooren

Tips aan De Gouden Ham

Tip: Riverside

Wil je een dagje plezier beleven in, op of aan het water? Dan ben je bij Riverside aan het juiste adres! Kom zwemmen, huur een kano, zeilboot of elektrosloep op geniet van de ongedwongen sfeer bij de beachclub met terras aan het water. Je vindt hier alle ingrediënten voor een leuk dagje uit!

Meer informatie

Routes langs De Gouden Ham

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.