Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De leukste rondvaarten in Rivierenland

Wil je graag een dagje vol luxe, rust en gezelligheid? Kies dan voor een fijne rondvaart door Rivierenland. Wij zetten de leukste voor je op een rijtje! 

De Blauwe Bever

Safarischip de Blauwe Bever is uniek in de sector van de varende natuurbeleving! Vanaf het open, overdekte bovendek heb je een directe beleving met de riviernatuur.

Er is altijd een gids aan boord die uitleg geeft over de rivieren en waarmee een voetsafari in de prachtige oevergebieden gemaakt kan worden. Tijdens speciale vaarten ga je ook aan wal bij oeverlocaties als kasteel Doorwerth, de steenfabriek, de Bosscherwaarden of Fort Everdingen.

Meer informatie

Rederij Leerdam

Maak een luxe rondvaart op een van de salonschepen van Rederij Leerdam en geniet van een adembenemend stukje Nederland! Vanachter het glas in de binnensalon of boven op het buitendek ontdek je de Betuwe op een nieuwe manier. 

De salonschepen zijn voorzien van verwarming in de binnensalons en een bar voor verfrissende drankjes onderweg. Ook zijn de schepen af te huren voor bedrijfsevenementen, huwelijken en nog veel meer!

Meer informatie

De Sluizer

Ga aan boord van het luxe passagiersschip De Sluizer en ontdek het natuurrijke Land van Maas en Waal! De kapitein begeleidt de tochten met interessante weetjes over het natuurgebied, de architectuur en de passerende dorpen.

 

De Sluizer is ook een van de acht evenementenlocaties van Moeke Mooren waar huwelijksfeesten, personeelsfeesten en andere gelegenheden gevierd kunnen worden. Aan boord worden drankjes, een warm of koud buffet, muziek, artiesten en ander vermaak geregeld voor een spetterend feest!

Meer informatie

Yachtcharter Huibers

Liever zelf je koers bepalen? Yachtcharter Huibers bied je de ruimte en vrijheid om op eigen gelegenheid het water te verkennen. Het familiebedrijf verhuurt de meest complete motorboten voor een onbezorgde vakantie op het water. Alle motorjachten zijn voorzien van een volledig inventaris en voorbereid op verschillende weersomstandigheden. 

Een vaarbewijs is niet verplicht, maar vaarervaring is bij sommige schepen gewenst. Een gecertificeerde zeeman helpt je op weg tijdens het schipperstraining arrangement en leert je de fijne kneepjes van het vak.

Meer informatie

Jachthavens

Zin in meer waterplezier?

Bekijk dan eens onze pagina over waterrecreatie! Hier vind je niet alleen de mooiste zandstranden en meren in Rivierenland, maar ook locaties waar je kunt zeilen, kanoën en suppen.

Bekijk hier het aanbod

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.