Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Disclaimer

Stichting Bureau Toerisme besteedt bij het verzamelen van informatie veel aandacht aan de juistheid en volledigheid ervan. Vaak komt de informatie van derden. De inhoud van deze website wordt zo zorgvuldig mogelijk gecontroleerd en geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd of niet correct is, of dat informatie ontbreekt.

Stichting Bureau Toerisme is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze website. Ook kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website.

De teksten en grafische voorstellingen op deze website mogen niet openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van Stichting Bureau Toerisme.

Wanneer is de boeking definitief/geen herroepingsrecht 

Een overeenkomst met Stichting Bureau Toerisme door een boeking via deze website komt online tot stand wanneer de hoofdboeker, nadat hij of zij akkoord is gegaan met de voorwaarden en zijn of haar boekingsgegevens definitief heeft gemaakt, op zijn of haar scherm een melding krijgt dat de boeking definitief tot stand is gekomen.

Stichting Bureau Toerisme verstuurt direct na de boeking per e-mail een bevestiging naar de hoofdboeker. De bevestiging wordt geacht de hoofdboeker te hebben bereikt wanneer deze er kennis van heeft kunnen nemen, dan wel wanneer hij of zij redelijkerwijze geacht kan worden er kennis van te hebben kunnen nemen.

Wij willen u erop wijzen dat boekingen die u via het internet maakt definitief zijn mits u de melding heeft ontvangen. De zogenoemde ´afkoelingsperiode´, die in de wet ´kopen op afstand´ wordt genoemd, is niet van toepassing op vakantiereizen die u via onze site boekt.

Stichting Bureau Toerisme werkt met beoordelingen. Wanneer gasten bij Stichting Bureau Toerisme een boeking hebben gemaakt en een beoordeling hebben gegeven, wordt de uitslag van de beoordelingscijfers, opmerkingen e.d op de site van Stichting Bureau Toerisme getoond bij de betreffende accommodatie waarover een beoordeling is gegeven. Bij de beoordeling wordt alleen de woonplaats getoond met de periode dat het verblijf door de gast is bewoond. Er wordt nadrukkelijk geen naam van de gast getoond, alhoewel deze gegevens wel bekend zijn bij Stichting Bureau Toerisme.