Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Charmant in elk seizoen

De streken Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal zijn prachtige vakantiebestemmingen. Ver reizen is het midden van Nederland niet, maar je krijgt wel helemaal het gevoel echt even weg te zijn. Mooie natuur, pittoreske dorpen, historische steden en als kers op de taart: de rivieren die het gebied doorkruisen. Het heet hier niet voor niets ‘Rivierenland’!

Bruisende binnensteden

Of je nu op zoek bent naar rust en ruimte of historie en cultuur, je vindt het allemaal in het midden van Nederland. Er valt hier zoveel te beleven en te zien. Bezoek eens een van de gastvrije binnensteden, een plek waar mensen van oudsher samenkomen.

Ontdek de smalle straatjes met leuke boetiekjes of wandel langs de knappe historische panden. Bij de gezellige barretjes, kroegen, cafés en restaurants beleef je een onvergetelijke tijd. Laat je verrassen door een onverwachte ontmoeting of een goed gesprek. Hier worden verwachtingen overtroffen. Of bezoek eens een museum of de spannende kastelen en buitenplaatsen in de regio.

Nostalgie in Oranjestad Buren

Met Buren heeft de Nederlandse koninklijke familie een bijzondere band. Buren draagt de bijnaam ‘Oranjestad’, en deelt een lange geschiedenis met het koningshuis. Dankzij dat rijke verleden reis je hier ook een beetje in de tijd.

Ontdek Buren

Kleinste Hanzestad van Nederland!

In het Land van Maas en Waal ligt, prominent aan de Maas, het dorpje Maasbommel. Het dorp kent een lange, roerige geschiedenis. Door de strategische ligging was Maasbommel een schakel in het grote Noord-Europese Hanzenetwerk.

Ontdek Maasbommel

Vestingstad Zaltbommel

In de vestingstad Zaltbommel kun je rekenen op een flinke portie geschiedenis en cultuur. Het roemrijke verleden, de vele gezellige terrasjes en leuke eetadressen maken van deze stad de uitverkoren plek voor een heerlijk dagje uit.

Ontdek Zaltbommel