Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Heerlijk zwemmen in recreatieplassen!

Er is niets lekkerder dan in de hete zomermaanden verkoeling en vermaak te zoeken aan het water. Rivierenland is een waterrijk gebied waardoor er genoeg mogelijkheden op en rond het water te vinden zijn! Wil je weten waar je allemaal terecht kan voor een verfrissende duik? Lees dan vooral even verder.

De Gouden Ham

De Gouden Ham is een uniek waterrecreatiegebied in het Land van Maas en Waal. Ben je op zoek naar bootverhuur, rondvaartbedrijven of evenementenbedrijven? Je vindt het in De Gouden Ham! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op het dagrecreatiestrand bij Riverside Outdoor of kampeer bij camping Het Groene Eiland, dat gelegen is op een schiereiland in De Gouden Ham.

De Zandmeren

Recreatiegebied De Zandmeren ligt op een landtong in één van de mooie uiterwaarden langs de afgedamde Maas. Je kunt er heerlijk zwemmen in het strandbad of relaxen in de zonneweiden. Ook voor de actievelingen is er genoeg vermaak: volg bijvoorbeeld de sportieve wandelroute via de trekpont, van de gemeente Maasdriel.

Meer informatie

Eiland van Maurik

Ook op het Eiland van Maurik is altijd wat te beleven. Je kunt er zwemmen, zonnen, zeilen, waterskiën en vissen. Er is een fijn strand te vinden, met heerlijke ligweides en goed zwemwater. En als één dag niet genoeg voor je is, kun je ervoor kiezen om te blijven slapen in het vakantiepark van Eiland van Maurik.

Recreatiepark Het Esmeer

Het waterrijke Recreatiepark het Esmeer ligt op een prachtige locatie in de Bommelerwaard, namelijk op het schiereiland tussen de Maas en het Esmeer. Het park grenst ook nog eens aan het mooie recreatiegebied De Neswaarden, waardoor het een ideale vakantieplek is voor iedereen die van zwemmen, vissen, varen of surfen houdt. Op het park zelf is van alles te beleven. Kinderen zijn uren zoet in de grote speeltuin of bij het strandbad. Tieners en volwassenen zoeken het water op om zich sportief uit te leven met de verschillende watersporten die het Esmeer te bieden heeft.

Meer informatie

Recreatiegebied De Meent

Het gezellige recreatiegebied De Meent ligt bij Beusichem. Je kunt hier heerlijk zwemmen, kanoën of vissen. Ook kun je er werken aan je conditie op de buitenfitnesstoestellen, terwijl de kinderen zich op Jutterseiland vermaken met allerlei op maat gemaakte houten speeltoestellen! Wil je even bijkomen? Strijk dan neer bij de Beachclub op een prachtig terras.

Recreatiepark De Markplas

Recreatiepark De Markplas is een rustig familiepark met 2 hectare natuurwater, waar in je kunt zwemmen, varen of vissen. Door de speelse opzet en de vele beplanting, heeft het terrein een parkachtige uitstraling, waarin water centraal staat. In de weekenden en in het zomerseizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Meer informatie

Beldert Beach

Prachtig kraakhelder zwemwater, een fijn strand, douches, toiletten, een waterglijbaan, beachvolleybal, een springkussen, horeca, vermaak… alles is bij Beldert Beach aanwezig om er een heerlijk dagje genieten in de zon van te maken! Ook is er een Wipeout Kids speelpark te vinden met verschillende obstacles, waaronder de Killer Surf. Dit is de langste freefall waterglijbaan van de Benelux. Bij Wipeout geldt: hoe gekker, hoe beter!