Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Klompenpaden

Klompenpaden zijn razend populair, ze schieten als paddenstoelen uit de grond en wandelaars zijn er dol op. Maar, een Klompenpad hoef je natuurlijk niet persé op klompen te lopen. Trek je stevige wandelschoenen aan, want die heb je écht nodig! Klompenpaden bieden een unieke combinatie van wandelen over historisch tracé en onverharde paden, via boerenland en landgoederen. Rust, kleinschaligheid en de afwisseling tussen cultuur en natuur bepalen de sfeer. Het wandelen over een klompenpad is afwisselend en soms zelfs een beetje avontuurlijk als je over hekjes klimt, spannende bruggetjes oversteekt of dwars door een kudde koeien moet. Dus, waar wacht je nog op! Klompen aan, rugzak op en gaan. In Rivierenland vind je diverse leuke en uitdagende klompenpaden. Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke route ga jij lopen?

Let op: honden mogen helaas niet mee op de klompenpaden in verband met mogelijke verstoring van vee en wild.

Wat zoek je?

Wandelen en struinen in Rivierenland

Ben je op zoek naar een wandelroute in de Betuwe, Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal? Zoek dan niet verder! Wij hebben de leukste wandelroutes voor je verzameld en op een rijtje gezet. Er is voor ieder wat wils. En heb je al eens van struinen gehoord? Eindeloos genieten van ongerepte flora en fauna. Struinroutes zijn bewegwijzerde wandelingen langs de Waal. Trek je wandelschoenen aan, neem je broodtrommel mee en doorkruis de uiterwaarden. Er zijn wandelroutes om van de omgeving te genieten of als je een sportieve uitdaging zoekt, en alles daar tussenin!

Bekijk alle wandelroutes

Nog meer klompenpaden

Heb je alle klompenpaden al bewandeld? Kijk voor nóg meer routes, actuele routeinformatie, folderverkooppunten en recensies van andere liefhebbers op Klompenpaden.nl

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.