Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Bed & Breakfast De WoerdT

Woerdsestraat 13

6628 KC

Altforst

Plan je route

  • De luxe en sfeer van een Boutique hotel
  • De gastvrijheid van een bed and breakfast
  • Uitstekend startpunt voor een fiets- of wandelroute
  • Vijf prachtig aangeklede luxe tweepersoons kamers

In het kleine dorpje Altforst gelegen in het altijd gezellige land van Maas en Waal zijn sinds mei 2021 de deuren geopend van Bed and Breakfast de WoerdT. Hier is de koeienstal omgebouwd tot een verblijf met vijf tweepersoonskamers met de luxe en sfeer van een Boutique hotel en de gastvrijheid van een Bed and Breakfast.

Mooie omgeving
De ligging van de Bed and Breakfast is perfect voor een lange wandeling, een mooie fietstocht of om te winkelen in een van de nabijgelegen steden. De bourgondische gastvrijheid, de rust en de prachtige waterrijke omgeving zorgen voor een onvergetelijk verblijf bij Bed and Breakfast de WoerdT.

Luxe verblijf
Bed and Breakfast de WoerdT beschikt over een vijf-tal luxe twee persoons kamers met elk een eigen badkamer en toilet. De kamers zijn prachtig en thematisch aangekleed. Zo kun je slapen in de roze of gouden suite, of de vide chique, flower of natuurlijk. De twee suite kamers zijn gelijkvloers, zonder drempels. De drie vide kamers hebben een ruime vide waarop zich het slaapgedeelte bevindt. Vanaf je terras kijk je uit op de wei waar verschillende dieren lopen.

Extra’s
Als ontbijt kun je dagelijks genieten van een biologisch streekgebonden ontbijt, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele allergieën of dieetwensen. Wil je ook dineren? Dit kun je van te voren reserveren zodat je (tegen betaling) kunt genieten van een verassings 3-gangen diner. Mocht je je verblijf nog wat willen upgraden, kun je de hottub reserveren om hierin lekker bij te komen van een eventuele wandeling of fietsroute.


Lees meer
Delen: