Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Beldert Beach

  • Trendy beachclub
  • Gratis parkeren
  • Kraakhelder water
  • Waterglijbaan
  • Kiosk

Prachtig kraakhelder zwemwater, een fijn strand, douches, toiletten, een waterglijbaan, beachvolleybal, horeca, vermaak, … alles is aanwezig om er een heerlijk dagje genieten in de zon van te maken!

The place to beach! Het allermooiste strand met dé leukste activiteiten en faciliteiten, voor jong en oud! Het is en blijft een fantastische plek om te vertoeven.

Midden op het terrein van Beldert Beach is de hippe en trendy Beach Club te vinden. Plof hier neer op één van de loungebedden, geniet van de heerlijke hapjes, broodjes en drankjes of organiseer hier jouw beachparty!

De Familysurf en de Killersurf zijn ook aanwezig op de Beldert Beach. De Familysurf is een hele leuke glijbaan om samen met de kinderen vanaf te gaan. De Killersurf is leuk voor jong en oud, het is namelijk de langste freefall waterglijbaan van Nederland. De Killersurf is maar liefst 22,8 meter hoog, 85,4 meter lang en je gaat 60 km per uur!

Het park is gecertificeerd met een Gouden Greenkey én de Blauwe Vlag. Dit betekent dat het een schoon en veilig strand is met alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgd dagje uit. Gratis parking, toezichthouders, kraakhelder zwemwater met hoogste 3 sterren kwalificatie, douches, toiletten en een kiosk waar je kan genieten van lekkere hapjes & drankjes! Zo is het niet alleen een coole plek voor de kids maar dus ook voor de ouders.

Openingstijden

Tussen mei en augustus iedere dag (behalve bij slecht weer dagen) geopend tussen 10:00 -18:00. In September geopend op woensdag (12:00 – 18:00) en in het weekend (10:00 – 18:00).

Kijk voor de dagen op de website van Beldert Beach. Van oktober t/m april gesloten.

Entree:
Bekijk van tevoren de website om te zien of Beldert Beach geopend is.
Koop online je kaartje voor slechts €5,-. Aan de kassa zijn kaarten €5,50,-. Kun je geen genoeg krijgen van Beldert Beach? Voor slechts €35,- heb je een seizoenkaart, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot het strand. Gratis parkeren en Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: