Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Beldert Beach

  • Trendy beachclub
  • Gratis parkeren
  • Kraakhelder water
  • Waterglijbaan
  • Kiosk

Prachtig kraakhelder zwemwater, een fijn strand, douches, toiletten, een waterglijbaan, beachvolleybal, horeca, vermaak, … alles is aanwezig om er een heerlijk dagje genieten in de zon van te maken!

The place to beach! Het allermooiste strand met dé leukste activiteiten en faciliteiten, voor jong en oud! Het is en blijft een fantastische plek om te vertoeven.

The Beach Club

Midden op het terrein van Beldert Beach is de hip en trendy Beach Club te vinden. Plof hier neer op één van de loungebedden, ga heerlijk genieten van de lekkere hapjes, broodjes en drankjes of… organiseer hier jouw beachparty!

De Familysurf en de Killersurf zijn ook aanwezig op de Beldert Beach. De Familysurf is een hele leuke glijbaan om samen met de kinderen vanaf te gaan. De Killersurf is leuk voor jong en oud, het is namelijk de langste freefall waterglijbaan van Nederland. De Killersurf is maar liefst 22,8 meter hoog, 85,4 meter lang en je gaat 60 km per uur!

Het park is gecertificeerd met een Gouden Greenkey én de Blauwe Vlag. Dit betekent dat het een schoon en veilig strand is met alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgd dagje uit. Gratis parking, toezichthouders, kraakhelder zwemwater met hoogste 3 sterren kwalificatie, douches, toiletten en een kiosk waar je kan genieten van lekkere hapjes & drankjes! Zo is het niet alleen een coole plek voor de kids maar dus ook voor de ouders.

Openingstijden

Tussen mei en augustus iedere dag (behalve bij slecht weer dagen) geopend tussen 10:00 -18:00. In September geopend op woensdag (12:00 – 18:00) en in het weekend (10:00 – 18:00).

Kijk voor de dagen op de website van Beldert Beach. Van oktober t/m april gesloten.

Entree:
Kijk van te voren of de Beldert Beach open is
De entreeprijs is €5,-

Seizoenskaart €35,-
Online zijn de kaarten te bestellen
Ook via de kassa zijn kaarten te koop
Gratis parkeren
Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.