Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Biologische boerderij Schuttershof – B&B en Boerderijwinkel

  • Écht biologisch winkelen doe je bij Schuttershof
  • Luxe overnachten met alle gemakken

Biologische boerderij Schuttershof ligt in het rustige dorpje Well, aan de dijk bij de rivier de Maas in de Bommelerwaard. Schuttershof is een gemengd boerenbedrijf met koeien en varkens. In 2008 werd besloten de schuur een nieuwe bestemming te geven aan de oude schuur, tegenwoordig vindt u hier op de begane grond de boerderijwinkel. De rest van het gebouw is ingericht als gastenverblijf.

Boerderijwinkel
Anders dan bijvoorbeeld ambachtelijk, puur natuur, natuurlijk, duurzaam of ‘van de boer’ is het woord biologisch (en het EKO- keurmerk) wettelijk beschermd. Alleen gecontroleerde producten die aan alle eisen voldoen mogen het predicaat biologisch voeren. Niet elke boerderijwinkel is dus biologisch. Let goed op het EKO-keurmerk.

Houdt u van een lekker stukje eerlijk vlees, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen namelijk rund- en varkensvlees van onze dieren die hier hun hele leven op de boerderij zijn geweest. Kipvlees hebben we ook, dat komt van een collega bioboer. Met enige regelmaat brengen we dieren naar de biologische slager. Hier wordt het vlees verpakt in porties voor 2 personen, daarna wordt het vlees diepgevroren bewaard.

Wij hebben in onze sfeervolle winkel een uitgebreid assortiment vleesproducten van gehakt, vleeswaren tot biefstuk en alles ertussen in. Verder hebben we in onze winkel een ruim assortiment aan biologische (streek)producten, kruidenierswaren, boerenkaas en cadeau-artikelen. De gezellige boerderijwinkel is gevestigd in een bijzonder sfeervolle ruimte van de gerestaureerde schuur. De houten sparren van de originele schuur kunt u nog zien in het plafond van de winkelruimte.

Openingstijden winkel: vrijdag van 13:00-18:00 uur. Buiten de openingstijden is ook mogelijk, maar alleen op afspraak.

Bed & Breakfast
De B&B bevindt zich in het vrijstaande gebouw naast ons woonhuis. Het bestaat uit twee zeer ruime lichte kamers met een luxe badkamer voorzien van een whirlpool, douche, wasbak en toilet. Er is op de kamer een tv aanwezig en de mogelijkheid om koffie/thee te maken. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een bedstee. Voor de allerkleinste is op aanvraag een campingbed aanwezig.
Het ontbijt kan genuttigd worden is de sfeervol ingerichte keuken. Het ontbijt kunt u zelf klaarmaken, wij zorgen voor de lekkerste producten.

Ook is het mogelijk om de gehele accomodatie af te huren, er is plaats voor 6-8 personen.


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Brasserie de Buurman
Breng eens een bezoek aan Brasserie de Buurman! Een prachtige locatie, gelegen op een geweldige plek: namelijk op de terreinen van ...Lees meer
Poederoijen
Loeigoed Boerderij de Karskamp
De heerlijke volle romige melk van onze rood- en zwartbonte koeien, onze meisjes, vormt de basis van ons ambachtelijk boerenschepijs. En ...Lees meer
Poederoijen
Delen: