Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Bistro In Petto

  • Ambachtelijke gerechten
  • Terras bovenop de dijk
  • Verwarmd dakterras

Eerlijk, Bourgondisch en Vers. Dat zijn de woorden welke de ambachtelijke gerechten op de menukaart van Bistro ‘In Petto’ het beste omschrijven. Het is de vriendelijke, persoonlijke aanpak en de warme, huiselijke inrichting welke ervoor zorgen dat je bij ‘In Petto’ je werkelijk gast voelt.

Voor of na je bezoek aan de bistro kan je gezellig borrelen in de Pub. De Irish Pub bevind zich op de onderste verdieping van het pand evenals ruimte ’t Schippers Welvaeren, geschikt voor je besloten gelegenheid.

Een van de vele bijzonderheden van de bistro is het terras bovenop de dijk. Gezeten onder een bladerdak van platanen en met uitzicht op de Waal geniet je hier zomers genieten van een goede kop koffie, borrel of lunch. Aan de achterzijde van het pand ligt het moderne overkapte en verwarmde dakterras welke een prachtige dinerervaring biedt op een mooie zomeravond. Mocht het te koud worden dan zet het personeel graag de heaters aan voor je.

Wanneer het terrasseizoen voorbij is wordt het dakterras omgebouwd tot gezellig rokersterras.

Bij minder mooi weer word je welkom geheten in een sfeervolle, ongedwongen ambiance binnen. De bistro is gezellig ingedeeld met verschillende soorten tafels, een comfortabele hoekbank en een nostalgische eetbar. De kaart en krijtborden wisselen mee met het seizoen en staan vol eerlijke, ambachtelijke gerechten, die kiezen tot een avontuur maken.

Of je nu komt voor een koffie met appelpunt, een romantisch diner voor twee, een avondje uit met de familie of vriendenclub. Het jonge, enthousiaste team staat klaar om je te verwelkomen bij Bistro ‘In Petto’.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: