Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Bogerd

  • Perfecte stop tijdens een fietstocht
  • Uitgebreide lunchkaart
  • Diverse culturele evenementen

De Bogerd aan de rand van het centrum in Druten is dé ontmoetingsplek waar cultuur en commercie elkaar versterken. Of het nu gaat om het organiseren van een congres of training, het genieten van een film- of theatervoorstelling of een smakelijke lunch, alles is hier mogelijk.

Lunchcafé
Met een sfeervolle foyer annex lunchcafé is de Bogerd een fijne en unieke plek om te genieten van een kopje koffie tot een uitgebreide lunch of high tea. Je wordt pas echt geïnspireerd door het team van het lunchcafé, dat deels bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Diverse assistent-medewerkers, ieder met een eigen verhaal, werken in de keuken of bediening. Bekijk onze lunchkaart op https://bogerddruten.nl/lunchcafe/.

Agora Theater
Kom een avondje lachen, genieten, swingen of beleven in het Agora Theater! Ons theater biedt een breed artistiek en populair aanbod voor een divers publiek. Van cabaret tot kindervoorstellingen, van muziek tot toneel. Bekijk ons programma op https://bogerddruten.nl/theater/programma/.

Iets te vieren
De Bogerd is een sfeervolle feest- en evenementenlocatie. Het huiskamergevoel, intiem en een informele sfeer, dat voel je bij binnenkomst. Wij bieden op en top verzorging voor jouw feesten, bedrijfsfeesten, beurzen en evenementen. Daarnaast organiseren wij jaarlijks diverse publieksevenementen in eigen beheer. Voor onze medewerkers staat persoonlijke aandacht, ontzorgen en gastvrijheid voorop. Ons doel is dat jij onbezorgd kunt genieten van het feest of evenement.

Kortom, ontdek en geniet van de vele mogelijkheden die de Bogerd te bieden heeft.

Bogerd, open voor iedereen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: