Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Brandend Zand

Oerhollandse gezelligheid met een vleugje nostalgie; iedereen die bij Brandend Zand binnenloopt voelt zich direct thuis. Het restaurant is de huiskamer van de Zandmeren waar altijd een groot vuur brandt.

Hier mag alles en hoef je even niets! Een sfeervol restaurant zonder poeha, waar je gewoon goed kan eten én waar het altijd gezellig is. Daarom verwelkomen de medewerkers van Brandend Zand je met een gulle lach, maken ze tijd voor een praatje en bedienen ze je op je wenken. Gastheerschap zoals het bedoeld is.

De specialiteit is de BBQ. Midden in Brandend Zand staat een grote door henzelf ontworpen driepoot waarop, voor groepen en op verzoek, malse stukken vlees en vis bereid worden. Koken op vuur is wat Brandend Zand betreft de puurste vorm van koken, die zorgt voor echte en eerlijke smaken. Een feest om te zien én op je bord.

Bij Brandend Zand kun je terecht voor lunch, borrel of diner, maar ook voor een feestje zijn ze altijd in. Iets te vieren? Voor groepen tot 100 personen is het een unieke locatie voor een onvergetelijke bijeenkomst.

Brandend Zand vind je aan het einde van een landtong in de Zandmeren, een toplocatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers midden in de Bommelerwaard. Een pareltje in Gelderland met ’s avonds de mooiste zonsondergangen!


Lees meer
Delen: