Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Camping de Linie

  • Centraal gelegen in de Betuwe
  • Unieke ligging
  • Zwem- en visgelegenheid op eigen terrein

Camping De Linie ligt tussen Kesteren en Opheusden centraal in het land, in de schitterende Betuwe. De bereikbaarheid over weg en spoor zijn uitstekend. De camping biedt naast de vaste gasten ook volop plaats aan wandelaars en fietsers die over mooie dijkwegen en tussen tientallen boomgaarden op hun gemak hun weg zoeken.

Kies een sfeervolle ‘bed & breakfast’ kamer, een vakantiehuisje of een plaats voor uw tent of caravan. Op het terrein is ruimte voor de kinderen om te spelen en voor de nodige waterpret.

Uniek is de ligging van de ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen onder de voor het Betuwse landschap zo kenmerkende fruitbomen en boomkwekerijen. In het voorjaar met een pracht aan bloesem, in zomer en najaar vol met de lekkerste appels en peren.

De Linie biedt tevens op eigen terrein zwem- en visgelegenheid. Een knusse kantine verzorgt de gezelligheid om de hoek. Vanuit dit centrale punt organiseert een ontspanningscommissie op geregelde tijden afwisselende activiteiten voor jong en oud. Voor een drankje en kleine snacks kunnen de campinggasten altijd in de kantine terecht.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: