Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Camping De Vergarde

  • Gelegen in het hart van de Betuwe
  • Goede bestemming voor vissers
  • Ponyweides op het terrein

Kom lekker kamperen op de luxe kampeerplaatsen van camping de Vergarde! Een kampeerparadijs gelegen in het hart van de Betuwe. De Vergarde is een kindvriendelijke familiecamping met ruime luxe kampeerplaatsen en vele uitgebreide kinderfaciliteiten met onder andere een overdekt zwembad, minigolf, voetbalvelden, skelterbaan, ponymanege en theater.

Camping de Vergarde biedt comfort op hoog niveau en ruime plaatsen voor vakantie in tent, caravan, camper of chalet. In het oog springen vooral de vele faciliteiten en activiteiten voor kinderen, waaronder een bijzonder uitgebreid en gevarieerd recreatieprogramma. Zo kun je hier lasergamen, ponyrijden, workshops volgen, leren vloggen en is er een heuse kidsclub. Ook voor families en senioren is het goed toeven op de Vergarde. Jong en oud vermaken zich met ponyrijden op de manage van Camping de Vergarde.

Tijdens de vakanties worden er geregeld ponyshows opgevoerd. Het park is goed verzorgd en heeft een landelijk karakter met o.a. 3,5 hectare viswater, ponyweides, vele groensingels en bomen. Door de ruime opzet, avondrust vanaf 22.30 en gemoedelijke sfeer is het puur genieten voor iedereen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.