Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Camping De Vijverhof

  • Gezellige boerderijcamping met schapen
  • Overnacht op een ruime plek of kies een vakantiewoning, stacaravan of chalet
  • Diverse spelmogelijkheden, zoals tafeltennis, voetbaltafel of speeltuin met trampoline

Welkom in de Betuwe op onze gezellige boerderijcamping met schapen in het Rivierengebied. Je vindt ons tussen de Waal, de Rijn en de Linge, in het midden van de Betuwe.

De 35 ruimte plaatsen zijn voorzien van tegelplateau, elektra, water en vuilwaterafvoer en er zijn speciale, verharde camperplaatsen. Het verwarmde sanitair heeft een dames en heren ruimte, een overdekte afwasgelegenheid binnen en buiten, een sanitaire mindervalidenruimte en een gezinsruimte.

In de recreatiezaal is een bibliotheek en er zijn diverse spelmogelijkheden, zoals tafeltennis en voetbaltafel. Daarnaast is een mooie speeltuin met o.a. een trampoline en er zijn skelters. De gehele camping is voorzien van een verhard pad en schemerverlichting. Zowel voor als achter op de camping is een aparte parkeergelegenheid.

Indien je zelf geen kampeermiddel hebt, kun je bij ons gebruik maken van een vakantiewoning, een stacaravan of een chalet. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsen, wandelen, museumbezoek etc.

Je bent van harte welkom op alle dagen, uitgezonderd de zondag. Kom genieten van de bloesem, de fruitteelt en vergaap je aan de bomenteelt, zeker de moeite waard!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Suggesties binnen deze categorie

De Betuwe Hoeve
De Betuwe Hoeve is een beschut gelegen, gezellige, rustige camping met 25 ruime plaatsen in Ommeren in de Betuwe waar ook ...Lees meer
Camping Graaff en Woerd
Retsezijstraat 3 4011 JP Zoelen Is dit jouw bedrijf?
Zoelen
Delen: