Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Heeren van Tuil

  • Unieke Bed & Breakfast
  • In een Betuws rijksmonument
  • Perfect bereikbaar
  • Landelijke omgeving aan de oever van de Waal

‘De Heeren van Tuil’ is een unieke bed & breakfast in een Betuws rijksmonument uit 1720. De eigenaren – Willem en Joost – zijn levensgenieters pur sang en dat zie je terug in de bed & breakfast: tot in de puntjes afgewerkt en met veel smaak ingericht.

Geniet mee en laat u tijdens het verblijf eens flink in de watten leggen door de Heeren. Slapen op de heerlijkste bedden van Nederland en iedere morgen subliem ontbijten. Relaxen in de boomgaard met een goed glas binnen handbereik. Dat is opladen met persoonlijke aandacht en met veel privacy tegelijk. Perfect Bereikbaar!

Boerderij De Lindenhof staat in Tuil, een Betuws dorp met zo’n duizend inwoners. Een prachtige, landelijke omgeving aan de oever van de Waal. De Heeren van Tuil ligt vlak bij Zaltbommel, Den Bosch en Geldermalsen, een klein half uur rijden van Utrecht. Met oplaadpunt voor uw elektrische auto. Weldadig slapen in een landelijke stilte. Hoor de vogels fluiten in de boomgaard en verder niets. Dat is overnachten bij De Heeren van Tuil. De heren verzorgen, op aanvraag, ook een HEERlijk 3-gangen diner of een weldadig verwenplateau. En na een dag fietsen is het HEERlijk bijkomen in de buitenjacuzzi die zich in de voormalige hooiberg bevindt.


Lees meer
Delen: