Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

B&B De Oosterling

  • Meer dan 3.000 kersenbomen
  • Kersenkraam met echte Betuwse kersen
  • Overnachten in de bongerd

In de hoogstamboomgaard ‘De Oosterling’ langs de dijk bij Deil worden vanaf eind juni tot eind juli de eigen geteelde kersen in een kraam verkocht.

Het kersenteeltbedrijf ‘De Oosterling’ is in 2002 opgericht door Marius van Gellicum en Lotte van de Sandt op het gelijknamige perceel dat is gelegen tussen ’t Oosteneind te Deil en de provinciale weg van Leerdam naar Geldermalsen. In totaal zijn er circa 3.000 kersenbomen op zwakker groeiende onderstammen (Gisela 5) geplant en circa 200 hoogstammen.

Mede door de aanplant van de hoogstamboomgaard en de streekeigen bebouwing heeft het bedrijf een gezellige ouderwetse Betuwse uitstraling. In de hoogstamboomgaard langs de dijk worden vanaf eind juni tot eind juli de eigen geteelde kersen in een kraam verkocht. Bij de kraam is een gezellig terras aanwezig waar de kersen genuttigd kunnen worden. Het bedrijf leent zich door haar opzet ook uitstekend voor de ontvangst van groepen. Het gezelschap kan op afspraak ook door de hoog- en laagstamboomgaard rondgeleid worden.

De kersenkraam van De Oosterling is in het kersenseizoen geopend van 10.00 tot 20.00.

Tip: logeren in een Betuwse fruitschuur
Wist je dat je bij De Oosterling ook kunt logeren? Je kunt er blijven overnachten midden tussen de boomgaarden, in een Betuwse fruitschuur. Je kunt er met 4 personen overnachten, in een luxe en comfortabel appartement dat van alle gemakken voorzien is. Daarnaast zijn er ook nog twee luxe 2-persoons B&B-kamers. Elk met eigen voorzieningen en een gemeenschappelijke ontbijtruimte.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: