Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Pannekoekenbakker Buren

  • 250 verschillende soorten pannenkoeken!
  • Uitgebreide ijskaart
  • Leuke klim en klauter binnenspeeltuin
  • Heerlijk terras
  • Ruime fietsenstalling met 8 oplaadpunten voor elektrische fietsen!

Bij de Pannekoekenbakker in Buren heeft u een keuze uit maar liefst 250 verschillende pannenkoeken. Aangevuld met onze voorgerechten en onze uitgebreide ijskaart, trakteer u uzelf en uw gasten op een overheerlijke maaltijd, sfeer en gezelligheid. Service en kindvriendelijkheid staan voorop en de kinderen kunnen spelen in een klim en klauter binnenspeeltuin.

De historische rijkdom van het zeshonderd jaar oude vestingstadje Buren, ook wel ‘de parel van de Betuwe’ genoemd, past perfect bij de rijke, ambachtelijke traditie van de pannenkoek.

Tussen de stadswallen, grachten en prachtig gerestaureerde panden van Buren stapt u terug in de tijd. En stapt u binnen in de verrassende wereld van pannenkoeken. In ons nostalgische restaurant kunt u ongedwongen genieten van een hartige kaaspannenkoek tot een bourgondische boeren-pannenkoek, van een stevige spekpannenkoek tot een goedgevulde pizzapannenkoek. Daarnaast vindt u hier ambachtelijk gemaakt Italiaans ijs.

Pannenkoeken

Naast de oer-Hollandse pannenkoeken zoals spek-, appel, boeren-, gemberpannenkoeken en de vele andere soorten worden de pannenkoeken steeds meer exotisch en meer aangekleed als een complete maaltijd. Gasten willen meer variëteit en proberen graag de pannenkoeken zoals bv. de Turkse-, Tortilla-, Gyros- of Mexicaanse pannenkoeken. Vaak rijk aan smaak en anders aangekleed met salades of andere kleine gerechtjes. Natuurlijk blijven de traditionele pannenkoeken altijd op de kaart.

Het terras

Het heerlijke terras ligt altijd deels in de schaduw en deels in de zon. U kunt kiezen wat u fijn vindt. Het terras heeft 190 zitplaatsen en wordt vaak door grote parasols overdekt.

Het restaurant

Het restaurant is een pand uit 1860. Nostalgie, gezelligheid en sfeer verdeeld over verschillende ruimtes zoals de opkamer, de deel, de bovenzaal en de speelruimte. In het restaurant kunnen de kinderen spelen in een klim en klauter binnenspeeltuin en een ballenbak voor de allerkleinste t/m 3 jaar. Indien het mooi weer is kunt u ook gebruik maken van de grote speeltuin in Buren (ongeveer 150 m afstand).


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie