Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Hotel De Schildkamp Zakelijk

  • Gelegen in de Betuwe
  • 64 hotelkamers
  • À-la-carte-restaurant
  • Grand café
  • Bowlingbanen

De markt voor zakelijke bijeenkomsten is toe aan iets nieuws en dat biedt De Schildkamp volop. Centraal gelegen, midden in de natuur en makkelijk bereikbaar in het midden van het land, vindt u er alle faciliteiten die u verwacht van een hotel- en conferentiecentrum. Maar De Schildkamp is meer, veel meer.

Het is een Inspirience Center dat oprecht verrast, boeit en bijblijft. Voor wie inspiratie zoekt, nieuwe ideeën wil ontwikkelen en buiten de kaders wil denken is dit dé locatie. Maar ook voor wie teamwork in zijn organisatie wil versterken, opvallende productpresentaties wil geven, of zakelijke relaties met iets bijzonders wil verrassen is De Schildkamp de uitgelezen plek. Niet voor niets is het motto van De Schildkamp ‘binnengewoon bijzonder’.

Indoor Outdoor Experience

Als enige in Europa beschikt De Schildkamp bijvoorbeeld over een indoor bos. U moet het zien om het te geloven: met bosgeuren, geluiden, bomen en struiken en een echt kampvuur. Combineer uw vergadering met een uitstapje naar deze Indoor Outdoor Experience. Het verrast, ontspant en maakt daardoor de tongen direct los. Voor teambuilding liggen tal van oefeningen klaar. Het is ook een prachtige plek om uw nieuwe product te onthullen, of een geweldig feest te geven: uw gasten zullen er nog maandenlang over praten. En zoekt u inspiratie? Neem dan eens plaats rond het kampvuur. In zo’n bijzondere ambiance komt de creativiteit vanzelf naar boven.

Inspirerende Art Gallery en spannende Escape Room

Inspiratie vindt u ook in de Art Gallery van De Schildkamp. Daar zijn wisselende tentoonstellingen van kunstenaars te zien, maar is er tevens gelegenheid zelf creativiteit te ontplooien. Samen creëren levert een voldoening en eensgezindheid op, die op andere manieren maar moeilijk te bereiken is. Verf, schildersdoeken en schildersezels staan tot uw beschikking onder het motto: wie zijn oog scherpt, scherpt zijn geest. Op uw verzoek kunnen kunstenaars uw sessie begeleiden.

Of bezoek met uw team de Escape Room en los samen een cold case zaak op. Weer zo’n bijzondere plek binnen De Schildkamp die de geest scherpt, vindingrijkheid stimuleert en het buiten de kaders denken bevordert. Precies wat u als organisator zoekt.

Ook bijzonder in het ‘gewone’

De Schildkamp is dus meer en anders dan gewone hotel- en conferentiecentra en voortdurend bezig met innovaties om echt toegevoegde waarde te creëren voor de zakelijke markt.

Dat neemt niet weg dat u bij De Schildkamp ook de ‘normale’ faciliteiten vindt, maar zelfs deze zullen u aangenaam verrassen en u kunt ze bovendien combineren met alle bijzondere activiteiten. Er zijn 10 prachtig geoutilleerde vergaderzalen en een grote congreszaal, waar zelfs auto’s naar binnen gereden kunnen worden. De 64 hotelkamers hebben een bovengemiddelde grootte en als u overnacht kunt u genieten van het Health Center dat u binnendoor kunt bereiken en waar u gratis gebruik kunt maken van het zwembad, de sauna en fitnessapparatuur.

U kunt heerlijk eten in het à la carte restaurant dat een keur aan schilderachtige (streek)gerechten biedt en in het grand café kunt u gezellig borrelen, van een klein hapje genieten en zelfs bowlen op een van de zes sfeervol verlichte banen. Fietsen zijn te huur voor een prachtige tocht door de Betuwe of langs de Linge en u kunt de sportzaal afhuren voor bijvoorbeeld archery tag, bubble voetbal of boogschieten.

De mogelijkheden bij De Schildkamp zijn werkelijk eindeloos.

Gratis parkeren, makkelijk bereikbaar

Parkeerzorgen kent De Schildkamp niet. Er zijn meer dan 250 gratis parkeerplaatsen. Een voordeel is ook de ideale ligging in de driehoek van de A15, A2 en A27, direct onder de rook van Leerdam, op enkele minuten van de knooppunten Everdingen, Deil en Gorinchem. Dus altijd dichtbij. En wie met het openbaar vervoer komt kan uitstappen in station Leerdam; een pendeldienst is aanwezig.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: