Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Tuinderij IJzendoorn

  • Een mooie parkachtig aangelegde tuin
  • Er is een gezellig terras aanwezig
  • Ook een leuk uitje voor kinderen

De basis is aanwezig, een metershoge haag omringt een tuin met volgroeide prachtige bomen. Het is parkachtig aangelegd met ronde banen vol diverse soorten heesters, vaste planten, grassen en vooral 1 jarige zomerbloeiers om te plukken.

In de tuin is ook een gezellig terras aanwezig, waar je kunt genieten van een heerlijk kopje thee of koffie met iets lekkers. Ook schenken we diverse biologische sapjes en serveren we Betuws boeren ijs.

Voor de kinderen onder toezicht van volwassenen is het ook een leuk uitje. Ze mogen uiteraard ook bloemetjes plukken, fruit smullen en er is een zandbak met leuke, brocante speelkeuken en spulletjes. Er mag gemodderd worden en er zijn mandjes en schaartjes aanwezig om te plukken.

Ook kun je je bloemen mooi schikken op de binderijtafel of ze door de eigenaresse laten binden tot een mooi veldboeket. Verpakkingsmateriaal is aanwezig.

Er is niets zo mooi als een veldboeket voor jezelf of om cadeau te geven. We hopen je binnenkort te verwelkomen in IJzendoorn, het bloemen plukken start rond juni.

Algemeen: De pluktuin is van woensdag t/m zaterdag geopend. Van 1 november tot 1 februari is de pluktuin gesloten. De vaste planten verkoop gaat door tot 1 december.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: