Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Forelvisserij Maurik – Brasserie aan de vijver

Forelvisserij Maurik staat garant voor een uniek dagje uit, met een mooie visvangst als resultaat. Wanneer je trek hebt gekregen ben je van harte welkom bij Brasserie aan de vijver, gelegen aan Forelvisserij Maurik.

Of je er nou op uit gaat met het gezin als je op vakantie bent, met collega’s of voor een kinderfeestje, bij Forelvisserij Maurik komt beleving samen met ontspanning en gezelligheid. De verschillende vijvers bieden uitdaging voor zowel beginners als ervaren sportvissers. Forelvisserij Maurik biedt verschillende arrangementen: catch & release in de avonturenvijver, forellen vissen, combi-avontuur, kinderfeestje en Betuwe Experience.

Aan de Forellenvijver Maurik ligt Brasserie aan de vijver, omringd door prachtige natuur. De brasserie biedt een smakelijke lunch, gezellige borrel of een heerlijk diner. Hier geniet je van versgebakken of gerookte forel of zalmforel. De vis wordt ambachtelijk bereid en is ook te koop voor thuis op de BBQ of in de oven.

Zowel de Forelvisserij als de Brasserie hebben een ligging richting recreatiepark ”Het Eiland van Maurik” en zijn erg goed bereikbaar, nabij Tiel in het midden van Nederland. Er is bovendien een ruim parkeerterrein met honderd parkeerplaatsen.


Lees meer
Delen: