Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Golfcentrum de Batouwe

  • Golfen - Restaurant - Vergaderen
  • Centraal gelegen
  • Inspirerende omgeving

Midden in de Betuwe, in het plaatsje Zoelen (bij Tiel), ligt Golfcentrum De Batouwe met stijlvol ingericht restaurant. De 27-holes golfbaan is centraal en landelijk gelegen, tussen de weilanden en aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Niet alleen de rust en ruimte vallen je op, maar ook het (dubbellaags!) parkeerdek en rietgedekte clubhuis geven je een comfortabel gevoel. Wie binnenstapt proeft direct de ongedwongen sfeer en ervaart een gezellige bedrijvigheid. Loop er gewoon eens binnen!

BETUWS GOLFCENTRUM
Naast commerciële golfactiviteiten beschikt De Batouwe ook over een actieve Golfvereniging en een enthousiaste Businessclub met ondernemers en bedrijven uit de wijde regio . De golfbaan is fascinerend mooi in de natuur geïntegreerd en omgeven door oude fruitgaarden, die in het voorjaar prachtig in bloei staan. Golfcentrum De Batouwe was de eerste golfbaan in Nederland die het Europese label kreeg voor ecologische golfbanen en ontving een door de Gemeente Buren uitgereikt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen award.

Om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met de golfsport én de prachtige natuur, staan de deuren van het Golfcentrum het gehele jaar voor iedereen open. De Betuwe zie je duidelijk terug in ca. 86 hectare fraaie en goed onderhouden golfbaan. Een actieve groep vrijwilligers werkt constant aan het behoud van de flora en fauna én creëert ook nieuwe mogelijkheden. Neem hiervoor beslist eens een kijkje op www.batouwenatuur.nl en laat u verrassen.

DE GOLFBAAN
De 27-holes wedstrijd golfbaan bestaat uit 3 lussen 9-holes, genaamd Peren-, Appel- en Kersengaard. Het fruit in de baan kun je in het seizoen tijdens je golfronde gewoon plukken! Iedereen met minimaal handicap 54 (voormalig GVB) kan hier terecht voor een rondje golf.
Begin 2021 zijn de oefenfaciliteiten uitgebreid en is een kort 9-holes Par3/4 parcours geïntegreerd in de Kersengaard. Deze (kortere) lus noemen we de Pruimengaard en is ideaal voor de beginnende golfer die Stap 1 van de golfcursus hebben afgerond óf voor diegene die aan hun korte spel willen werken.
Ben je (nog) geen golfer en zoek je een sportieve activiteit voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden? Reserveer dan een golfclinic of golfles bij een van onze pro’s op de uitgebreide oefenfaciliteiten en de ‘short game area’ gelegen direct naast het clubhuis. Sluit de dag af met een gezellige borrel en/of diner in ons restaurant met uitzicht over de golfbaan.

GOLFSHOP
Bij binnenkomst in het clubhuis tref je in de centrale hal 2 grote t.v.-schermen waar informatie over de golfbaan, leuke arrangementen en foto’s te zien zijn. Rechts bevindt zich de receptie en tevens golfshop. Hier kun je terecht met al je vragen en komen golfers zich aanmelden voor een rondje golf. In de golfshop wordt een ruim aanbod aan golfartikelen, leuke cadeautjes en fraaie merkkleding verkocht. Loop er gewoon eens binnen!

RESTAURANT
In het clubhuis is ook ons restaurant gevestigd met diverse vergaderzalen en een groot terras met uitzicht over de golfbaan. Zowel golfers als niet-golfers zijn hier van harte welkom voor een kop koffie met lokale lekkernij, uitgebreide lunch of diner. De sfeer is er ongedwongen en toegankelijk. Er is altijd volop bedrijvigheid en gezelligheid. Golft u niet maar fietst u op een mooie dag langs de golfbaan? Maak eens een tussenstop, u bent altijd van harte welkom in ons gezellige restaurant of op ons zonnige terras.

 


Lees meer
Delen: