Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Het Laanboomhuis

  • De huiskamer van meer dan 160 laanboomkwekers
  • Dé ideale locatie, op het terrein van Tree Valley Business Centre langs de A15 bij Opheusden
  • Reserveer een van onze ruimtes
  • De kraamkamer van nieuw boomteelttalent

Welkom in het Laanboomhuis! Dit is letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de boomkwekerijsector. Het Laanboomhuis is de huiskamer van boomkwekerijvereniging Tree Centre Opheusden, maar het is nog veel meer dan dat!

Tree Centre Opheusden
Tree Centre Opheusden is een vereniging van meer dan 150 boomkwekers uit de gemeentes Neder-Betuwe, Overbetuwe en Buren. Hier in het Laanboomhuis vergaderen we en laten we bezoekers alles zien van ons vakmanschap en de nieuwste ideeën en technieken. Daarnaast organiseren we hier sectorgerelateerde evenementen, zoals een open dag of symposium.

Boomteeltopleiding
Het Laanboomhuis is de onderwijslocatie voor kwekers in opleiding. Dit gebouw huisvest een speciaal klaslokaal voor de boomteeltopleiding. Toekomstige kwekers leren er alles over boomteelt, handel en transport en brengen dat daarnaast in de praktijk bij een van de boomkwekerijen in de omgeving.

De Laanboomtuin
Als kwekers houden we van groen en van frisse buitenlucht. De tuin is dus een belangrijk onderdeel van het Laanboomhuis. In een parkachtige kwekerij-omgeving laten we verschillende manieren van kweken zien. Ook is er een natuur-, speel- en leerplaats.

Tree Valley business centre
Het Laanboomhuis bevindt zich in het Tree Valley business centre. Op dit Tree Valley business centre-terrein hebben zich meerdere bedrijven gevestigd die van betekenis zijn voor de boomkwekerijsector. Zij leveren alles wat nodig is om laanbomen te kweken. Van grote machines tot klein gereedschap en van transport tot werkkleding.

Het Laanboomhuis reserveren
We gebruiken het Laanboomhuis het liefst op zoveel mogelijk manieren. We leren hier, bedenken ideeën en ontmoeten elkaar en onze toeleveranciers. We delen deze prachtige, groene locatie heel graag met andere (sectorgerelateerde) bedrijven. Het Laanboomhuis is daarom te reserveren voor een bedrijfspresentatie, vergadering of ander evenement. Er is keuze uit meerdere ruimtes en we kunnen op verzoek zorgen voor koffie, thee, lunch of zelfs voor een overnachting in de buurt. Mogen we u of uw bedrijf binnenkort verwelkomen?

Reserveren van het Laanboomhuis kan onze website. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


Lees meer
Delen: