Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Hotel Van der Valk Zaltbommel

  • Perfect bereikbaar
  • Gratis parkeren
  • Fietsverhuur mogelijk
  • Afgesloten fietsenstalling

Kom tot rust in Hotel Zaltbommel
In de comfortabele kamers bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 kom je geheel tot rust. Het hotel ademt luxe en eigentijdse charme en geeft je het gevoel van een comfortabele deken en van ontspanning. Dit is precies wat je nodig hebt na dag vol indrukken. Zo ga je ‘s morgens weer uitgerust op pad!

Verblijf in luxe kamers
In Hotel Zaltbommel verblijf je in écht grote kamers tot wel 72m2! Kies voor een ruime comfort kamer of laat jezelf onderdompelen in de presidentiele luxe van de suites. In elke hotelkamer is een apart toilet, zit- en slaapgedeelte aanwezig.

Hotel in hartje Bommelerwaard
Het hotel is gelegen aan de A2 in het hart van de Bommelerwaard. De bezienswaardigheden en activiteiten in de regio zijn vanuit het hotel dus gemakkelijk en snel bereikbaar. Ook Zaltbommel zelf is een bezoek waard! Dwaal door het historische centrum en bekijk de monumentale gebouwen.

Fietshotel Zaltbommel
Ben je een fietsliefhebber? Van der Valk Hotel Zaltbommel is het perfecte startpunt om te fietsen in Zaltbommel! Onze receptie informeert je graag over de mooiste routes. Als gast van het hotel kun je bij de receptie een reguliere of elektrische fiets huren. Kom je met je eigen fiets? Deze staat veilig en droog in de overdekte en afgesloten fietsenstalling.

Alles onder één dak
Na een drukke dag in de Bommelerwaard hoef je als hotelgast de deur niet meer uit. In Restaurant Salt geniet je ’s avonds van een culinair à la carte diner en voor een drankje ben je welkom in de hotelbar of op het lounge terras. In de ochtend serveren wij een uitgebreid en koninklijk Live Cooking Ontbijtbuffet. Sportievelingen kunnen gratis terecht in de fitnessruimte van het hotel. Wil je tips voor leuke uitjes? Onze receptionisten staan 24/7 voor je klaar!

Verblijf meerdere dagen
Ben je van plan om meerdere dagen te verblijven in de Bommelerwaard? Dan ben je met een arrangement voordeliger uit. Bovendien is er naast een luxe overnachting ook altijd een extra service of maaltijd inbegrepen. Boek één van de verschillende arrangementen en we verwelkomen je graag!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Suggesties binnen deze categorie

Restaurant Salt – Van der Valk Zaltbommel
Hogeweg 65 5301 LJ Zaltbommel Is dit jouw bedrijf?
Zaltbommel
Delen: