Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Kasteel Wijenburg Zakelijk

  • Indrukwekkende plek
  • Stijlvolle locatie
  • Elke verdieping heeft z'n eigen stijl

Maak van je zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Kasteel Wijenburg is niet alleen een stijlvolle en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten, het ervaren team zorgt er ook voor dat je relatie-evenement, seminar, vergadering of bedrijfsfeest perfect verloopt.

Of je nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een bijzondere vergadering voor een twintigtal mensen. Kasteel Wijenburg maakt het mogelijk. Perfect georganiseerd en toegesneden op je wensen. Kasteel Wijenburg is namelijk een uniek kasteel, dat voor één dag van jouw wordt. Waar jij en je gasten letterlijk én figuurlijk exclusief kunt ontvangen, omdat je met jouw bedrijf de enige gast bent!

De drie verdiepingen van het kasteel zijn gebouwd in drie verschillende eeuwen en elke verdieping heeft haar eigen kenmerkende stijl. De ruimtes kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie gebruikt worden. Je hebt dus veel te kiezen over welke onderdelen van het programma waar in het kasteel moeten plaatsvinden. En daarmee bepaal je zelf welke sfeer je aan de bijeenkomst wilt meegeven. Chique met een exclusieve uitstraling of juist informeel en no-nonsense?

Neem contact op voor een vrijblijvende bezichtiging of een offerte. Kasteel Wijenburg helpt je graag met het organiseren van jouw event!


Lees meer