Zoek en Boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kinderspeelparadijs Kids Castle

Kids Castle is het eerste indoor Kinderspeelparadijs van de Bommelerwaard.In de 1450 m² grote speelhal vind je voor ieder kind van 0 tot en met 12 jaar een uitdagende hoeveelheid speeltoestellen om een volle dag vermaak te beleven.

Voor de allerkleinsten (0 tot 2 jaar) is er een ruimte van 25 m² in het midden van de hal gecreëerd waar ze naar hartelust kunnen spelen.

Ook voor papa en mama!
Bij Kids Castle mogen ook de volwassenen het grote speeltoestel verkennen. Hierdoor kunnen de ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes en andere begeleiders zich weer even kind voelen Aan de andere kant van het toestel is een BLOKKENHOEK gemaakt waarin de kinderen (en volwassenen) met circa 850 grote LEGOSTENEN diverse leuke dingen kunnen bouwen. Tevens biedt Kids Castle kinderen de gelegenheid om zich voor even een bergbeklimmer te voelen omdat in het bedrijf een heuse KLIMMUUR, uiteraard met veilige valmatten, aanwezig is. We zijn best trots op het feit dat we als tweede bedrijf in Nederland voorzien zijn van deze KLIMMUUR. Voor de kinderen zal het dan ook een unieke ervaring zijn.

Voor verschillende leeftijdscategorieen verschillende speeltoestellen!

Voor de kinderen van plus/minus 2 tot 4 jaar is er bij Kids Castle voor gekozen om een kleine versie van het grote speeltoestel te plaatsen. Dit kleinere klim- en klautertoestel is net als het grote toestel voorzien van een ballenbak en een glijbaan, met het verschil dat er in dit toestel zogenaamde “halve niveaus” gebruikt zijn. Het GROTE SPEELTOESTEL, voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 12 jaar, bestaat uit drie speellagen met een grote variatie aan hindernissen zoals bijvoorbeeld draaiende muurtjes, een klauternet, reuze ballen, twee heuse ballenschieters en glijbanen van 4 meter hoog waar je met z’n vieren tegelijk vanaf kunt glijden. In dit toestel kunnen ongeveer 175 kinderen tegelijk spelen omdat het gebruik maakt van meerdere niveaus en attracties. Grenzend aan dit toestel zitten nog twee RODELBANEN waarmee kinderen in een speciaal sleetje een leuke afdaling kunnen maken.

Kastelen, prinsen, prinsessen…

En als laatste in de rij van de toestellen is een springkussen aanwezig in de vorm van, hoe kan het ook anders, een KASTEEL. De muren aan de binnenkant van het pand zijn in kasteelstijl geschilderd en de bar heeft ook een kasteel uitstraling. Bij de ingang heten de geschildere 7 DWERGEN u van harte welkom, en in de speelhal komt u nog ergens een DRAAK, PRINS, PRINSES, KASTEEL, DE GELAARSDE KAT en een heus THEATER tegen.

Kortom, wij hebben alles in huis voor een onbezorgde, uitdagende en goed verzorgde sprookjesachtige dag. We zien je graag een keer!


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Boerengolf Hedel
Boerengolf/ Voetgolf is de ultieme buitensport voor jong en oud, als je een onvergetelijke dag wilt door de ongerepte natuur. Halverwege ...Lees meer
Slot Loevestein
Slot Loevestein ligt op een unieke plek. Waar Maas en Waal samenkomen en Gelderland, Brabant en Zuid-Holland elkaar raken. In dit ...Lees meer
Poederoijen
Delen: