Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

La Provence

  • Monumentale stadsvill
  • Luxe overnachtingsmogelijkheden met eigen badkamer
  • Bos en havenzijde in het centrum
  • Restaurant aanwezig
  • Frans, klassiek, ambachtelijk
Restaurant La Provence

Het restaurant bevindt zich op de begane grond van ons monumentale pand in het vestingstadje Zaltbommel. Aan de ene kant grenst het gebouw aan het stadspark, aan de andere kant aan de haven.

Wij bieden u een mooie vaste kaart en een dagelijks wisselend menu, waarvan u zelf het aantal gangen kunt bepalen. De samenstelling van het menu is afhankelijk van de aanvoer van dagverse en streekgebonden producten.

Klassieke bereidingen uit eigen keuken

We bereiden diverse klassieke bereidingen en gerechten, ook buiten de kaart om. Daarbij sluiten wij aan bij de seizoenen. Zo werken wij in het voorjaar met lamsvlees, asperges, kreeft, schaal- en schelpdieren zoals oesters. En in het wildseizoen onder meer met gevogelte als patrijs, smient en grouse en met haarwildsoorten als ree, hert en haas. Alle soepen, sausen, ijs en patisserie bereiden wij in eigen keuken.

Gespecialiseerde, vaak kleine, leveranciers uit Frankrijk en België zorgen voor rechtstreekse levering van traditionele producten als kruiden, oliën en oude soorten azijn.

Chambres de La Provence

Hartelijk welkom op de eerste verdieping van onze monumentale stadsvilla uit 1860, die sinds jaar en dag de functie heeft van restaurant en logement. We stellen alles in het werk u een zo comfortabel mogelijk verblijf te bieden in onze Chambres de ‘La Provence’: chambre ‘Vue sur le port’ en/of chambre ‘Vue sur la forêt’.

Beide comfortabele kamers beschikken over een luxe, aparte badkamer met vloerverwarming en toilet (totaal 42 m²) met klimaatbeheersing, airco, balkon met uitzicht op bos of haven, wifi, ethernetaansluiting, 55 inch led tv met internet, nespressoapparaat, waterkoker, boxspring (2 bedden), 4 seizoenen hypoallergeen dekbed, loungestoelen, eettafel, minibar, servies en… bij mooi weer genieten van de ondergaande zon op het balkonnetje.


Lees meer
Delen: