Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nationaal Fruitpark Hotel en Spa

  • Entree ticket inclusief consumptie € 5,-. Entree ticket inclusief midgetgolf en consumptie € 7,50.
  • Leuke activiteiten voor kinderen

Vergaderlocatie, dagrecreatie en midgetgolfpark, Nationaal Fruitpark Ochten, een park voor elke bijeenkomst en elke gelegenheid.

In en om een boomgaard van ca. 4,5 hectare vind je hier een midgetgolfbaan, speeltuin, blotenvoetenpad, kinderboerderij, kikkerpoelen, een heerlijk terras en kleinschalige horeca.

Hotel

In april 2019 opende het moderne plattelandshotel Fruitpark Hotel & spa 4 sterren superieur. Hier kun je een overnachting boeken midden tussen de fruitbomen. Alle kamers zijn luxe ingericht en gasten mogen gebruiken maken van de welness faciliteiten. Kijk voor meer informatie op de website.

Dagrecreatie

Het park is jaarrond geopend. Het hele jaar is er de speeltuin, uitkijktoren, blotenvoetenpad, kinderboerderij en vele fruitbomen. Alle faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend.


Lees meer
Delen:

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.