Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Natuurlijk GRUUN

  • Heerlijke streekproducten
  • Proef de 'Gruunse Appeltaart'
  • Koffie of thee als u boodschappen doet

Koop verse producten uit de streek, proef de befaamde ‘Gruunse Appeltaart’ bij de koffie of thee als je boodschappen doet in de boerenwinkel.

Proef, voel en beleef het zelf: Bij Natuurlijk Gruun is het te duun! Natuurlijk Gruun is een Appelcafé, Boerenwinkel & Educatiecentrum.

Koop verse producten uit de streek, proef de befaamde ‘Gruunse Appeltaart’ bij de koffie of thee als je boodschappen doet in de boerenwinkel. Organiseer je zakelijke bijeenkomst, borrel of familieviering in het Appelcafé, neem plaats op het terras in de zon en zie hoe de boomgaarden hun werk doen, laat je kinderen spelen in de Natuurlijk Gruun speelplaats of het prachtige stuk bos wat achter de locatie ligt of kom naar één van de georganisserde evenementen.

Je houdt je zakelijke presentatie, boekt een groepsrondleiding(arrangement) of een les voor een schoolklas in ons Educatiecentrum.

Natuurlijk Gruun houdt je graag op de hoogte van de aanbiedingen en evenementen via de nieuwsbrief. Schrijf je hier gerust voor in! Natuurlijk Gruun in steekwoorden: een pure beleving, smaakvol, vers, fruitig, bijzonder, duurzaam, streekproduct, ambachtelijk, appeltaart, gastvrij, leerzaam.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie