Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Ouwehands Dierenpark

Grebbeweg 111

3911 AV

Rhenen

Plan je route

  • Bewonder de reuzenpanda's
  • Leer alles over de dieren!

DE NATUUR ROEPT!
Kom je klein voelen bij de reuzenpanda’s! Kom je meten met de grootste bij de Afrikaanse olifanten. Kom jezelf herkennen bij de bonobo’s. Want als je denkt dat je alles gezien hebt… kijk dan nog eens goed rond in Ouwehands Dierenpark.

Uniek in Nedeland…de reuzenpanda’s!
Ontmoet de reuzenpanda’s! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer in één van de mooiste pandaverblijven ter wereld.

Bewonder en leer meer
Bewonder het jonge Afrikaanse olifantje Bumi, sta neus aan neus met de ijsberen en bespied de bruine beren in Expeditie Berenbos. Hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle óf spring zo hoog als een ringstaartmaki op de springkussens op de Maki Lounge! Ontmoet de prachtige dieren en leer meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen. Dus kom, en laat je uitdagen door jouw wereld in Ouwehands Dierenpark.

Rolstoel & huisdieren
We zijn een rolstoeltoegankelijk park en bij de entree op het park zijn ook rolstoelen vanuit Ouwehands Dierenpark te huren. Daarnaast zijn honden ook welkom in het park. Hiervoor is wel een speciaal hondenticket nodig die kan worden aangeschaft via onze ticketshop.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: