Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Party-cruises Bommelerwaard

  • Diverse rondvaarten en dagtochten
  • Betaalbare vaararrangementen

Je wilt zorgeloos varen, mooie vaarroutes en gastvrijheid, lekker eten en een betaalbaar vaararrangement. Kortom: je wilt je eigen partyboot huren en genieten? Dan is Party-cruises je partner!

Varende feesten op Rondvaart-Partyboot De Princehof. Het schip is gemaakt voor varende feesten. Je kunt er terecht voor programma’s vanaf 20/25 personen. Is het niet vanwege het comfort of de prachtige vaarroutes die in de regio voorhanden zijn, dan is het wel vanwege de culinaire hoogstandjes van de chef-kok, die bijna alles vers aan boord bereidt.

Ze organiseren ook dit jaar weer vele rondvaarten, dagtochten, avondtochten, varende feesten, arrangementen en thematochten. Een rondvaart over de Waal evt. met de pannenkoekenboot, rondvaart Leerdam over de Linge, rondvaart door de Biesbosch of rondvaart van of naar Den Bosch.

Als dagtochten bieden ze bijvoorbeeld aan: Boottocht Slot Loevestein/Woudrichem, boottocht Rotterdam, boottocht Leerdam, boottocht Biesbosch en boottocht Bommelerwaard met bezoek aan Heusden. Het  schip is rolstoeltoegankelijk en het gehele jaar te huur. In overleg zijn er meerdere opstapplaatsen mogelijk. Let op: er worden alleen op maat rondvaarten voor groepen geboekt, er zijn dus geen reguliere rondvaarten voor individuen te boeken.

Ligplaats “DE PRINCEHOF”: de Veerweg 11 in Zaltbommel

Ligplaats “DE PRINCEHOF”: Hoekeinde 26 in Sleeuwijk

Ligplaats “DE PRINCEHOF”: Baanhoekweg 53 Biesboschcentrum Dordrecht


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.