Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Restaurant à la Damaris

  • Waan je in het Midden-Oosten
  • 100% plantaardig
  • Iedere dag een ander menu
  • Bekijk ook de receptenboekjes in de webshop

Knus, gezellig en persoonlijk
In het centrum van Zaltbommel zit Restaurant à la Damaris met plek voor 35 gasten binnen en, bij lekker weer, ook nog 20 gasten buiten op het terras.  Joris verwelkomt je als gastheer en Damaris staat in de open keuken middenin het restaurant voor je te koken. Het is dus een erg knus, gezellig en persoonlijk restaurant, waar je graag nog eens terug wilt komen.

Eten wat Damaris kookt
Damaris kookt iedere week een ander menu met een handtekening uit het Midden-Oosten. Soms komen andere keukens ook even aan bod. Er wordt gekeken naar wat er beschikbaar is, wat past bij het seizoen en waar Damaris misschien zelf ook wel zin in heeft (om te koken). Het eten is altijd 100% plantaardig en met liefde bereidt.

Bij à la Damaris hoort ook een café of thé complet (7,50 euro p.p.) uit het Midden-Oosten. Met zelf samengestelde thee en Arabische koffie die daarbij horen. En allerlei overheerlijke zoetigheden om de avond in stijl af te sluiten.

Good to know
Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 18:00 tot 23:00 uur, met iedere dag een ander menu. De tafel is de hele avond voor jou, zodat je in alle rust lekker kan genieten.
Op zondag is er lunch van 13:00 tot 16:00 uur met een feestelijke Libanese mezze.

Kijk voor de menuverdeling per dag, meer informatie of de webshop op de website.

 


Lees meer
Delen: