Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Restaurant Prins Heerlijk

  • Huiselijke sfeer
  • Gevestigd in een pittoresk stadboerderijtje
  • Lunch en diner
  • Gerechten bestelbaar in halve en gangbare porties

Restaurant PrinsHeerlijk heeft een huiselijke sfeer en is gevestigd in een pittoresk stadsboerderijtje in het centrum van Geldermalsen. Iedereen is welkom van gezinnen tot zakenmensen. Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderhoek en met mooi weer kun je er heerlijk op het terras zitten.

Restaurant PrinsHeerlijk is zeven dagen in de week geopend voor lunch en diner. De lunchkaart biedt een variatie aan verschillende sandwiches, salades en warme gerechten. Wil je jezelf of je tafelgenoten extra verwennen? Kies dan de tapaslunch. Ben je een liefhebber van High Tea, High Wine of High Beer? Ook daarvoor kun je terecht bij Restaurant PrinsHeerlijk.

Tijdens het diner kun je genieten van heerlijke vis-, vlees- en vegetarische voor- en hoofdgerechten. Alle gerechten zijn te bestellen in halve en gangbare porties, zodat je meerdere smaken kunt combineren.

Restaurant PrinsHeerlijk is meer dan een restaurant alleen. De eetgelegenheid doet aan catering voor zowel bedrijven als particulieren. En bij sommige evenementen koken zij zelfs op locatie. Heb je zelf weinig tijd of zin om te koken? Dan kun je bij PrinsHeerlijk ook terecht voor vers klaargemaakte en gezonde afhaalmaaltijden.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: