Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Riverside Outdoor

  • Ideale outdoor locatie
  • Zowel voor groepen als individuele gasten
  • Tip: de Fluisterboot

Riverside is een unieke locatie gelegen op een schiereiland middenin recreatiegebied De Gouden Ham. Ervaar zelf de ongedwongen ambiance in ons sfeervolle strandpaviljoen.

Bij Riverside kunt u terecht voor het huren van boten, fietsen of tuktuk maar we organiseren ook tal van outdoor activiteiten. Voor een bedrijfsfeestje, teambuilding, kinderfeestje of gewoon heerlijk dagje uit… bij Riverside bent u aan het juiste adres. Voor alle leeftijden en ieder budget bieden we passende arrangementen eventueel in combinatie met een heerlijke lunch, buffet of BBQ.

Een aantal voorbeelden van outdoor activiteiten:

Tuktuk rijden is een leuke en unieke ervaring! Na een korte uitleg start uw tocht over de mooie dijken van het Gelderse Rivierenland. U krijgt een route kaartje mee met verschillende tips en leuke stops voor onderweg. Wij beschikken over elektrische aangedreven limo tuktuk’s. Geschikt voor 7 personen. Zeer eenvoudig te bedienen en uitermate geschikt voor bedrijfs-, familie of vriendenuitje. Leer het mooie Land van Maas en Waal kennen op deze ludieke wijze. Je dag kan niet meer stuk, na een ritje in een tuktuk!

Het Sloependiner is een unieke combinatie van varen met een comfortabele elektrische sloep van bootverhuur Riverside en genieten van de heerlijke culinaire hoogstandjes die de restaurants aan De Gouden Ham te bieden hebben. Het arrangement start bij Riverside hierna vaar je van het ene naar het andere restaurant voor een voor-, hoofd-, en nagerecht.

Expeditie Robinson. Een echt Robinson avontuur op en rondom het water. Nadat de teams zijn bepaald starten we met een kano oversteek. We meren aan op een eilandje midden in het recreatiegebied, hier start de uitdaging met diverse Robinson Tasks. Vuur maken, balansspel, reflextest maar natuurlijk ook de etensproef mag niet ontbreken.

In de zomer is het eveneens heerlijk toeven op ons dagrecreatiestrand en ontvangen we u graag op ons terras. Riverside, Strand Maaslanden, het meest complete dagje uit aan het water!


Lees meer
Delen: