Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Sportfondsen Zaltbommel N.V. ‘De Sportwaard’

  • Sport, werk en ontspanning te combineren op 1 locatie
  • Volledig toegankelijk voor minder validen
  • Horeca ook zonder sportactiviteit te bezoeken/gebruiken
  • Nieuw geopend in november 2021

U bent van harte welkom bij De Sportwaard. Een spiksplinternieuw sportcomplex bestaande uit zwembad, sporthal, vergaderzaal en horeca. Volledig toegangkelijk voor iedereen. Maak gebruik van de ruime openingstijden van het zwembad, of meld je aan bij 1 van de verenigingen die gebruik maken van het zwembad of de sporthal.

Ons zwembad bestaat uit:
– Wedstrijdbad 25m, 6-baans. Gehele diepte 2meter.
– Doelgroepenbad 10×15 meter, diepte banenzwemmen 1,25 meter. Diepte recreatief zwemmen 85 centimeter. Constante temperatuur van 32 graden.
– Glijbaan.
– Peuterbad, maximale diepte 35 centimeter met speelelementen. Constante temperatuur van 32 graden.
– Whirlpool
– Stoomcabine

Sporthal:
Compleet ingerichte sporthal van 30×50 meter. Vrije speelhoogte 7 meter. Te verdelen in 4 zalen. Ingericht voor onder andere volleybal, basketbal, zaalvoetbal, badminton. Beschikt ook over een virtuele spelwand.

Vergaderzaal:
In 2 delen te huren. Maximaal 48 personen.| Ideaal voor vergaderingen of bijeenkomsten, te reserveren per dagdeel. Mogelijkheden om te combineren met onze horeca.

Horeca:
– Gesitueerd in het midden van het complex met vrij zicht op het zwembad en de sporthal. Ongeveer 60 zitplaatsen. Vrij toegankelijk voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner.
– Buitenterras aan de achterzijde. In alle rust genieten. Ongeveer 40 zitplaatsen. Vrij toegankelijk voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner.
– Horeca in het zwembad. Even uitrusten tussen het zwemmen door. Ongeveer 20 zitplaatsen.

U bent van harte welkom in ons prachtige nieuwe gebouw. Graag tot ziens!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Suggesties binnen deze categorie

Hoppies
Hoppies, waar vies worden mag, gelegen tussen de weilanden in de Bommelerwaard. Dé uitvalsbasis voor activiteiten in de natuur, met aansluitend een ...Lees meer
Ammerzoden
Van Gent Watersport
Bij van Gent begint je watersport plezier met de wetenschap dat je een gastvrije, comfortabele thuishaven hebt. Van Gent Watersport is ...Lees meer
Kerkdriel
Delen: