Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Steltenberg Bij Ons op Zolder

  • Royale luxe hooiberg
  • Volop ruimte en privacy in het hartje van de Betuwe
  • Grenzend aan één hectare kersenboomgaard en een zeer ruim gazon

Op het erf bij onze monumentale boerderij in het hart van de Betuwe, staat onze hooiberg op Stelten als natuurhuisje. Deze zeer royale luxe hooiberg ligt vlakbij het Zoelense bos.

De grote centrale leefkeuken leent zich voor het uitgebreid koken van de lekkerste recepten, of het spelen van een spelletje aan de grote keukentafel, in de zithoek kom je heerlijk tot rust. Op de begane grond zijn twee sfeervol ingerichte slaapkamers met eigen toegang tot het buitenterras en eigen badkamer. Via de open wenteltrap bereik je de derde slaapkamer met ook een eigen badkamer. Deze zolderkamer kijkt uit over de kersen boomgaard en nog veel verder!

Het natuurhuisje grenst aan één hectare kersenboomgaard en een zeer ruim gazon. Dit natuurhuisje is bereikbaar via een eigen oprit en heeft eigen parkeerruimte. Volop ruimte en privacy in het hartje van de Betuwe.

In de omgeving
In de Betuwe zijn er diverse mogelijkheden om het goede landleven te ervaren logeren midden in de fruitboomgaard, slapen in een hooiberg fietsen langs de Linge, genieten van de bloesem, of wat later van de appels, peren en kersen. Langs de kronkelige rivier komen cultuurhistorie en natuur op een prachtige manier samen.

Je kunt wandelen en fietsen over slingerende dijkjes en je per voet- of fietsveer de rivier over laten zetten. Onderweg geniet je van de vele fruitbomen, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen. Ook over het water is de Betuwe prachtig, huur een kano of sloep en vaar de linge af, je komt tijd te kort om alle mooie plaatsjes te bekijken. Verder zijn er tal van recreatieplassen om een baantje te trekken of om heerlijk af te koelen.


Lees meer
Delen: