Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Van Gent Watersport

Bij van Gent begint je watersport plezier met de wetenschap dat je een gastvrije, comfortabele thuishaven hebt. Van Gent Watersport is al 40 jaar een begrip in de watersport!

Haven

Een Full Service Marina met 450 ligplaatsen waar persoonlijk contact en een ongedwongen sfeer hoog in het vaandel staan. Ook dit jaar mochten we weer de Blauwe Vlag ontvangen, iets waar we trots op zijn. Van zelf hobbieën tot compleet ontzorgt genieten van uw jacht, alles is mogelijk.

Winkel

In de watersportwinkel vind je een uitgebreid assortiment benodigdheden voor de boot en kun je rekenen op vakkundig advies.

Paviljoen 212

Het is goed toeven in het onlangs geheel verbouwde Paviljoen 212 en het heerlijke terras met uitzicht over de haven. Heerlijk genieten na een mooie wandeling om de Zandmeren, als tussenstop op een van de geweldige fietsroutes over de dijken, of ter afsluiting van een dagje varen. Onder het genot van een hapje en/of drankje is het een fijne plek om te ontspannen.

Verhuur

Bij Van Gent Watersport kun je ook terecht voor het huren van polyvalken, verschillende sloepen en kayakken. Bij onze supschool BravaSup kun je niet alleen een supboard huren, maar ook de beginselen leren van een van onze gecertificeerde supinstructeurs.

Kortom een dag op of aan het water begint bij Van Gent Watersport!


Lees meer
Delen: