Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Vietz

Hoofdstraat 136A

6674 BE

Herveld

Plan je route

Vier je vrijheid met Vietz! Ons doel is om je zoveel mogelijk Vietzplezier te laten ervaren. Vietz onderscheidt zich door persoonlijk advies tijdens de aanschaf van jouw fiets en de premium service na de verkoop. De verschillende teams binnen Vietz werken nauw samen, ieder binnen zijn eigen expertise, maar allemaal met hetzelfde doel.

Bij Vietz is het mogelijk om E-bikes en Speed Pedelecs gratis te testen voor een zeker gevoel. Daarnaast staat er altijd een expert voor je klaar voor de perfecte fietskeuze. Vietz heeft meer dan 10 jaar ervaring en al meerdere awards gewonnen voor Premium E-Bikes. Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4,9 sterren op Google en daar zijn wij enorm trots op!

De merken die Vietz aanbiedt zijn stuk voor stuk premium merken. Stromer is optimaal geschikt voor gezonde en duurzame mobiliteit en heeft een uniek design. Kalkhoff staat al 100 jaar voor Duits vakmanschap en gebruikt alleen A-kwaliteit onderdelen. Riese & Müller is een premium E-bike waar veiligheid topprioriteit is. Deze fietsen zijn zeer geschikt voor recreatief of zakelijk gebruik. Vietz onderscheidt zich mede door het aanbieden van deze topmerken.

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Kom langs in onze showroom en ontdek wat Vietz speciaal maakt!


Lees meer