Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Watersportcentrum Maasbommel

Bovendijk 6

6627 KS

Maasbommel

Plan je route

Gezellige haven met 400 ligplaatsen aan het watersport en recreatiegebied De Gouden Ham bij Maasbommel. Een professionele jachthaven met eigen botenlift, walstalling en onderhoud- en reparatieloods. Op de haven zijn aanwezig: een havencafé, zeilmakerij, schone toiletten en douches en een wasserette. En…. passanten zijn van harte welkom! Op loopafstand diverse restaurantjes en dagstrandjes.

Centraal in Nederland ligt het recreatiegebied De Gouden Ham. Een mooi recreatieplas van ca. 400 ha met natuurgebieden, recreatiestranden en leuke restaurants en terrasjes. Een mooi natuurrijk vaargebied dat is verbonden met de Maas.

Midden in dit fantastisch watergebied ligt het watersportcentrum Maasbommel, een jachthaven met veel voorzieningen en faciliteiten, zoals Wifi over de gehele jachthaven, een gezellig jachthavencafé met een kleine menukaart.

Bezoek de gezellige jachthaven, ook als je (nog) geen boot hebt!


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Riverside Outdoor
Riverside is een unieke locatie gelegen op een schiereiland middenin recreatiegebied De Gouden Ham. Ervaar zelf de ongedwongen ambiance in ons ...Lees meer
Appeltern
Bloemenpark Appeltern
Bloemenpark Appeltern is hét tuininspiratiepark van Nederland. De tuin is dé plek om te genieten. Het hele gezin moet zich er ...Lees meer
Appeltern
Delen: