Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Wat doe ik?

Alle highlights uit de regio

Ik zet alle zomerse highlights in de regio voor je op een rijtje, zodat jij weet wat voor leuks er in het rivierengebied te beleven is.

Waterpret in het rivierengebied

De nieuwste ontwikkelingen

Ik hou de laatste ontwikkelingen in de regio voor je bij. Wist je bijvoorbeeld dat de tweede editie van de Peddelweek er binnenkort weer aankomt?

Peddelweek

Mijn E-Magazine

Alle tips en weetjes die ik verzamel, deel ik een paar keer per jaar met je in mijn E-Magazine. Schrijf je in en ontvang het E-Magazine gratis in je mailbox!

Schrijf je in!

Schrijf je in voor mijn E-magazine!

Ik deel mijn tips en weetjes over het rivierengebied met jou in mijn E-Magazines. Deze verschijnen meerdere keren per jaar. Zo schrijf ik over de bloesemperiode, de Meimaand Fietsmaand, de Mooiste Wateren, de oogst én cultureel erfgoed. Ontvang mijn E-Magazine en blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in!

Deze zomer ga ik op zoek naar het leukste terras aan het water het rivierengebied, waar je heerlijk kunt genieten van een drankje in de zon. Hiervoor heb ik jouw hulp nodig! In juni kun je jouw favoriete terras aan het water nomineren voor de terrasverkiezing. In juli gaan de stembussen open.

Nomineer jouw favoriet