Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Ontwaken tussen de bloesem doe je hier!

De bloesemtijd is de mooiste tijd van het jaar in deze regio. En er valt zoveel over te ontdekken en van te genieten dat je aan één dag niet genoeg hebt. Wacht dus niet te lang en boek een overnachting bij een van de verrassende accommodaties en ontwaak tussen de bloesem. Dat wil je toch! Op deze pagina lichten we overnachtingstips voor je uit. 

Grofweg is de bloesem in de maanden april en mei te bewonderen. Wil je er zeker van zijn dat je de bloei niet mist? Download dan de gratis Bloesemalert-app!

Overnachten in de Bloesemgaard

De Bloesemgaard beschikt over drie comfortabele kamers en grenst aan een ouderwetse hoogstamkersenbongerd waar je lekker kunt rondwandelen en zitten onder de fruitbomen. Deze B&B is een ideaal startpunt voor een bloesemwandel- of fietstocht!

Lees meer

Heerlijk slapen met uitzicht over de Linge

Een karakteristiek Boutique Hotel gevestigd in een oud gemeentehuis en met een ligging aan de Linge: prachtig! Je ontwaakt hier met een prachtig uitzicht en komt hier echt tot rust. Tevens is dit een perfect startpunt voor je fiets- of wandelroute.

Lees meer

Genieten in de natuur

Op het landgoed van Mariënwaerdt staan twee heerlijke knusse huisjes. ‘Buitenleven’ was vroeger een huisje van een jachtopziener en ‘Abtsbouwing’ is een back to basic huisje in het bos. Geniet samen met je gezin van de unieke omgeving die je terugbrengt in de tijd, even weg van het nu.

 

Lees meer

Overnachten tussen de bloesem doe je hier!

Hotel De Schildkamp
De Schildkamp in Asperen ligt halverwege de Lingeroute, vlak bij de rivier. Met een lengte van 70 km kan die route ...Lees meer
De Heeren van Tuil
‘De Heeren van Tuil’ is een unieke bed & breakfast in een Betuws rijksmonument uit 1720. De eigenaren – Willem en ...Lees meer
Nationaal Fruitpark Hotel en Spa
Vergaderlocatie, dagrecreatie en midgetgolfpark, Nationaal Fruitpark Ochten, een park voor elke bijeenkomst en elke gelegenheid. ...Lees meer
Meer over Nationaal Fruitpark Hotel en Spa
Boutique Hotel De Os en Het Paard
Deilsedijk 73-75 4158 EG Deil Is dit jouw bedrijf?
Deil
De Prins
Het mooiste terras aan het water vind je in het oranjestadje Buren bij De Prins, eten drinken en slapen. Koffie, lunch, ...Lees meer
Hotel De Gouden Molen
Hotel De Gouden Molen staat voor kleinschaligheid en warmhartigheid, in een prachtige omgeving. Dit alles maakt dit hotel uniek. ...Lees meer
Hotel De Twee Linden
Welkom bij De Twee Linden. Gelegen in het Gelderse Land van Maas en Waal, aan de rand van de Betuwe tref ...Lees meer
Beneden-Leeuwen
Het Heerenlogement
Restaurant Het Heerenlogement staat al sinds de 16e eeuw aan de Markt in het pittoreske Beusichem. ...Lees meer
Beusichem
B&B De Neust
Landelijk overnachten kan je op Mariënwaerdt in Bed & Breakfast De Neust. Deze monumentale hofstede uit 1329, gelegen aan de Appeldijk, ...Lees meer
B&B De Bloesemgaard
Rijnstraat 1 4024 BW Eck en Wiel Is dit jouw bedrijf?
Eck en Wiel

Slapen in je eigen blokhutboot op de Linge

De naam zegt het eigenlijk al, het is een blokhut op een boot. Met Blokhutboot kan je overal waar je maar wilt, aanmeren en overnachten. Midden in de natuur, in een leuk stads haventje of aan een mooi afgelegen strandje. Het concept is uniek in Nederland en staat garant voor een comfortabel verblijf met veel contact met het water en de omgeving.

Lees meer

Middenin een eeuwenoude hoogstamboomgaard

Achter de dijk van de rivier de Lek, vlakbij het historische stadje Culemborg, ligt verscholen tussen oude hoogstamboomgaarden vol bloesem in het voorjaar ‘Logement de Appelgaard’. Een plek waar je kunt genieten van de rust de natuur, van het Betuwse landschap en het rivierengebied.

Lees meer

Ontwaken met uitzicht op de kersenbloesem

Op het erf bij deze monumentale boerderij in het hart van de Betuwe, staat deze hooiberg op Stelten als natuurhuisje. Deze zeer royale luxe hooiberg ligt vlakbij het Zoelense bos en kijkt uit over een kersenboomgaard. Dat betekend dus wakker worden met uitzicht op de kersenbloesem: prachtig!

Lees meer

Download de Bloesemalert-app

In de Bloesemalert-app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de actuele bloesemstand. De app is gratis te verkrijgen in de App Store en de Google Play Store.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app

Meer over bloesem…