Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Pontjesdagen acties en activiteiten

Tijdens de Pontjesdagen worden er verschillende acties en activiteiten georganiseerd. Bekijk hieronder de deelnemende acties voor de voordeelpas en alle activiteiten. Wil je van nog meer voordeel genieten? Bestel dan de Pontjesdagen voordeelpas en geniet voor €7,50 met twee personen van extra veel voordeel.

Alles over de voordeelpas

 

Korting bij Fair van Ver

Bij de Fair van Ver Cadeauwinkel in Woudrichem krijg je op vertoon van je voordeelpas bij aankoop van een non food artikel een gratis kleine Tony Chocolonely of 10% korting op een artikel van €10,00 of meer. Op een artikel van meer dan € 40,00 krijg je 20% korting.

Bekijk de website

Lunch bij Het Lokaal Drunen

Tijdens de Pontjesdagen krijg je bij Het Lokaal in Drunen bij inlevering van de voordeelcoupon een lunch gerecht 12 uurtje vlees, inclusief koffie voor €10,00 per persoon.

Bekijk de website

Korting bij Stoomgemaal de Tuut

Tijdens de Pontjesdagen krijg je bij inlevering van de voordeelcoupon €1,00 korting op de entree van Museum Stoomgemaal “de Tuut” in Appeltern en koffie/thee & appelgebak voor €5,00 per persoon in het Stoomcafé.

Bekijk de website

Kleine rondvaart met Museumboot de Schokker

Op zondag 12 mei kan op vertoon van de voordeelcoupon met twee personen gratis een korte rondvaart maken op de Maas met een meer dan 100 jaar oude Schokker, welke tot museum is omgebouwd. De Schokker ligt aan de steiger bij de werf van Blokhutboot, Heerewaardensestraat 24, in Heerewaarden.

Je ontvangt hier ook 10% korting op de lokale producten uit Dorp aan de Rivier.

Bekijk de website

Demonstratie emailleren atelier FreSjoe

In atelier FreSjoe in Demen kun je op zaterdag en zondag tussen 13.30 en 14.30 uur een demonstratie emailleren bekijken. Deze is gratis voor deelnemers met voordeelpas, €5,00 voor andere bezoekers.

Verder is er een korting van 10% op aanschaf van sieraden, 5% korting op een cadeaubon voor een workshop voor 3 of 4 personen. En 10% korting op een cadeaubon van 5 -8 personen.

Bekijk de website

Extra's van het huis bij een menu bij restaurant TITUS

Tussen de pontjes door genieten van een fine dining lunch? Meer aan bij restaurant TITUS in Megen en geniet van een heerlijk 2 gangen lunch inclusief 3 amuses, brood en koffie/thee met friandises toe. Reserveer tijdig een tafel via onze website www.restauranttitus.nl

Het menu kost €42,00 en op vertoon van de voordeelpas serveren wij de koffie met friandises van het huis!

Bekijk de website

Win een pakket van De Firma Streek

Bij vertoon van je voordeelpas op zondag 12 mei bij de kraam van De Firma Streek op het marktje op de kade van Heerewaarden, maak je kans op en gratis streekpakket.

Bekijk de website

Lunch bij Brandend Zand

Tijdens de Pontjesdagen geniet je bij het Brandend Zand in Kerkdriel op vertoon van de voordeelpas van een 12-uurtje voor €12,50 per persoon.

Bekijk de website

Koffie met gebak bij De Arcade

Geniet van koffie/thee met monchoutaart of appelgebak voor €5,00 per persoon bij De Arcade in Drunen.

Bekijk de website

20% korting bij Bloemenpark Appeltern

Lever de coupon in bij de entree van Bloemenpark Appeltern voor 20% korting op de toegangsprijs.

Bekijk de website

Pontjes voordeel bij Lolalijn!

Tegen inlevering van de voordeelcoupon ontvang je 2 x koffie & gebak voor € 7,50 óf 2 x soep & tosti voor € 12,50 bij Lolalijn in Lith.

Bekijk de website

Museum Het Gouverneurshuis Heusden Vesting

Tegen inlevering van de voordeelcoupon kun je gratis naar het museum. Geniet ook in de prachtige tuin met een hapje en drankje en bezoek de exposities.

Bekijk de website

Kom proeven bij Stadsbrouwerij Ravenstein

Bezoek de stadsbrouwerij in Ravenstein en ontvang het tweede proefglaasje gratis bij inlevering van de voordeelcoupon.

Bekijk de website

25% korting Kasteel Ammersoyen

Lever de voordeelcoupon in en ontvang 25% korting op de entree bij Kasteel Ammersoyen.

Bekijk de website

Lunchcruise op de Maas

10% korting op de Lunchcruise van 10 en 11 mei bij Rondvaart Wiljo in Heusden. Vooraf reserveren met de kortingscode op de voordeelcoupon. Geniet van een lunch en tour met goed gezelschap op de afgedamde Maas.

Meer informatie

Gratis bolletje ijs bij IJssalon De Nozems

Kom genieten van het allerlekkerste Italiaanse ijs bij IJssalon De Nozems, gelegen in het historisch hart van Megen. Lever de voordeelcoupon in en krijg een gratis bolletje ijs bij aankoop van twee bolletjes ijs.

Bekijk de website

Tweede kopje koffie/thee gratis bij De Maasstroom

Op vertoon van de voordeelpas ontvang je bij aankoop van koffie/thee met gebak bij De Maasstroom in Nederhemert, het tweede kopje gratis.

Bekijk de website

Gratis strandtas en hamamdoek bij Moeke Mooren

Plan je lunch bij Moeke Mooren in Appeltern tijdens je fietstocht langs de Maas en ontvang een gratis strandtas en 2 hamamdoeken bij lunch voor 2 personen op vertoning van de voordeelpas (OP=OP).

Bekijk de website

Lunchen met korting

Een lange fietstocht vraagt om een stevige maaltijd. Kom lekker lunchen bij Sis Lunch Boutique en krijg 10% korting op de lunch bij inlevering van de voordeelcoupon.

Bekijk de website

5% korting op de rekening

Kom je gezellig een kopje koffie doen, lekker lunchen of een pannenkoek eten? Dan krijg je 5% korting op de totale rekening bij De Oude Maas bij vertoning van de voordeelcoupon.

Bekijk de website

15% korting op de rekening

De voordeelcoupon geeft 15% korting op de rekening bij zowel de Lachende Vis in Den Bosch als ’t Wellse Veerhuis in Well.

Bekijk de website

Gratis glas appelsap en appel

Tegen inlevering van de coupon ontvang je bij Fruitbedrijf Theunissen & Peters in Horssen een gratis glas appelsap en een appel. Deze coupon vind je in het bijgeleverde couponnenboekje.

Bekijk de website

10% korting en een honingproeverij

Wil je een stukje afwijken van de route richting Wijk en Aalburg? Op 10 en 11 mei kun je verschillende soorten honing proeven bij The Honeybin met een proeverij. Daarnaast krijg je 10% korting op een zakje honing snoepjes voor onderweg.

Bekijk de website

Open Boot bij Blokhutboot

Twijfel je nog om een Blokhutboot te huren of ben je gewoon nieuwsgierig? Dat mag! Je krijgt een rondleiding op de boot en je kan zelfs meevaren! Op 10, 11 en 12 mei ben je van harte welkom op onze thuislocatie in Heerewaarden voor een rondvaart op onze Blokhutboot. Op zondag 12 mei hebben we een speciale dag van 10.30 – 16.00 uur met extra activiteiten.

Bekijk de website

Gratis Megens Zegen bonbon bij Acropolis

Tijdens de Pontjesdagen krijg je bij Acropolis in Megen op vertoon van de voordeelpas de heerlijke Megens Zegen bonbon bij je koffie, thee of cappuccino. Kom je borrelen, dan doen we er lekkere nootjes bij.

Bekijk de website

Gratis wandelroute bij van Gent Watersport

Op vertoon van de voordeelpas bij van Gent Watersport in Kerkdriel krijg je een kaart met de wandelroute van Rondje Pontje in de Zandmeren én een lekkernij bij je drankje.

Bekijk de website

Gratis strandtas en hamamdoek bij Riverside

Plan je lunch bij Riverside in Appeltern tijdens je fietstocht langs de Maas en ontvang een gratis strandtas en 2 hamamdoeken bij lunch voor 2 personen (OP=OP).

Bekijk de website

Koffie met gebak bij Proeverij 't Raadhuis

Bij vertoon van de voordeelcoupon ontvang je koffie met gebak voor €5,00 en krijg je het tweede bakje koffie gratis bij Proeverij ’t Raadhuis in Drunen.

Bekijk de website

Gratis cupcake bij De Kapschuur

Bij de Kapschuur in Drongelen is het terras open om heerlijk even te genieten. Op vertoon van de voordeelpas krijg je bij een bak koffie of thee een heerlijke zelfgemaakte cupcake gratis.

Bekijk de website

20% korting op een overnachting bij EsZens

Tijdens de Pontjesdagen krijg je met de voordeelpas 20% korting op een bijzondere overnachting in een Belltent (inclusief ontbijt) bij EsZens aan de Maasdijk in Rijswijk, Noord-Brabant.

Bekijk de website

Korting bij Camping de Mosterdpot

Tijdens de Pontjesdagen krijg je bij Camping de Mosterdpot in Woudrichem korting op je verblijf. Een kampeerplaats voor het gehele weekend van 9 mei t/m 12 mei kost €80,00 (i.p.v. €88,80). Liever overnachten op het trekkersveld? Dan betaal je €15,00 i.p.v. €20,10. Op het trekkersveld zijn de plaatsen exclusief stroom.

Bekijk de website

Koffie en kasteelkoek bij Loevestein

Kom langs bij de Barak! Vlak voor de vesting van Loevestein vind je dit gezellige horeca to-go punt. Op vertoon van je voordeelpas kun je hier een kopje koffie of thee en een overheerlijke kasteelkoek halen voor € 5,00 p.p. De Barak is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Wil je het slot bezoeken? Dat kan natuurlijk ook!

Bekijk de website

Live muziek bij Acropolis

Op het terras bij Acropolis in Megen geniet je op zaterdag van live muziek van Berry’s Vintage Records en op zondag speelt zanger en gitarist Jeroen Princen allerlei covers.

Bekijk de website

Bezoek de Spar Food Club in Andel

In de Spar Food Club en Tosti Club in Andel krijg je tijdens de pontjesdagen een gratis kopje thee of koffie (americano/cappuccino) bij aanschaf van een broodje of tosti, voordeelpas is niet nodig, laat wel even weten dat je voor de pontjesdagen-actie komt. Zien we je daar?

Bekijk de website

Pasar Maluku in Cuijk

Op zaterdag 11 mei kun je tussen 11.00 en 17.00 uur in het centrum van Cuijk genieten van Molukse cultuur, muziek en eten. Struin gezellig langs de diverse kraampjes waar oosterse producten worden bereid en leuke producten worden verkocht.

Bekijk de website

Beelden- en Heemtuin Cuijk

De Beelden- en Heemtuin ligt naast Martinuskerk in het centrum van Cuijk en is tijdens de Pontjesdagen gratis te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. In de beeldentuin staan ruim 20 kunstwerken van vaak toonaangevende kunstenaars. De Beeldentuin ligt op korte afstand van de veerpont in Cuijk.

Bekijk de website

Unieke oversteek met de pont

Vaar over met de recent gerestaureerde pont ‘Zeldenrust’ tussen 11.00 en 17.00 uur en volg het kerkenpad.

Deelname aan de fiets-wandeltocht kost € 2,50. Dat is inclusief de overtocht met de veerpont Zeldenrust.

 

Bekijk de website

Proeverij en rondleiding bij molen De Hoop

Zaterdag 11 mei, tijdens Nationale Molendag, is er een proeverij bij molen de Hoop in Veen. Vrijdag 10 mei is de molen ook open. Beide dagen leiden de molenaars je graag rond. Zondag zijn ze gesloten.

Bekijk de website

De Pannenkoekenbakker Woudrichem

2x koffie of thee met 1x appelgebak en slagroom voor €7,00 bij De Pannekoekenbakker in Woudrichem.

Bekijk de website

Dagtocht erfgoed, kunst en ambacht vanuit Ravenstein

Tijdens de Pontjesdagen kun je vanuit Ravenstein, de stad van kunst en ambacht, een dagtocht erfgoed, kunst en ambacht maken. Download ook de app “Vrijstaat Land van Ravenstein”, waarin je meer informatie kunt vinden over de monumenten en horecagelegenheden langs de route én over activiteiten die tijdens de Pontjesdagen worden georganiseerd.

Download de erfgoedroute

''Open boot'' bij Blokhutboot

Dit jaar houden we weer “open boot” tijdens de Pontjesdagen. Twijfel je om een blokhutboot te huren? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Dat mag! Je krijgt een rondleiding op de boot en je kan zelfs meevaren! Op 10, 11 en 12 mei ben je van harte welkom op onze thuislocatie in Heerewaarden. Op 12 mei houden we een speciale dag van 10.00 – 16.00 uur, met een voorjaarsmarkt en een springkussen.

Bekijk de website

Stadswandeling Megen

Op 11 en 12 mei kun je in Megen aansluiten bij een gratis stadswandeling, die je langs alle culturele en historische hoogtepunten voert. De wandeling start beide dagen om 14.00 uur vanaf het Toeristisch Informatiecentrum in Megen. Je kunt daar ook een gratis stadswandeling boekje meenemen, om op eigen gelegenheid Megen te verkennen.

Bekijk de website

Demonstratie wol vilten en spinnen

Nieuwsgierig naar de techniek achter wol vilten en spinnen? Op zondag 12 mei geeft Jacqueline Vos van 11.00 tot 15.00 uur een demonstratie in Warenhuis Strant in Haren van deze oude ambacht. Wie wil kan zelf ook (gratis) mee vilten.

Bekijk de website

Megense Batterij vuurt kanonnen af

Een écht kanon in actie zien (en horen )? Het kan op de Maasdijk in Megen met zicht op de pont Megen – Appeltern. Op zondag tussen 12.00 en 16.00 uur worden verschillende schoten gelost door de Megense Batterij.

Presentatie kunstboekbinden

Kunstboekbinder Edgard Claes, een van de Kruisheren van het gelijknamige klooster in St. Agatha, geeft op zondag 12 mei om 14.00 uur een presentatie over zijn werk.

Bekijk de website

Bezichtig de museumboot en koop lokale producten

De museumboot is te bezichtigen op zondag 12 mei van 10.00 tot 17.00 uur bij de aanlegsteiger van de Blokhutboot: Heerewaardensestraat 24 Heerewaarden.

Bekijk de website

Gratis parkeren bij Hoogeerd

Op de ruime parkeerplaats van Hoogeerd in Niftrik kun je tijdens de Pontjesdagen gratis jouw auto parkeren. Start of eindig je fietstocht op het terras aan de dijk, waar je uitkijkt op de Maas.

Bekijk de website