Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Lith - Ravenstein - Megen

Pontjesfietsroute

De Maas over, en weer terug

Fietsen langs een rivier verveelt nooit. Onder weidse luchten, langs dorpjes en  boerderijen, weilanden en stukjes natuur. Elke bocht van de dijk biedt weer een ander uitzicht, en de voorbijvarende schepen voltooien het beeld.

Helemaal compleet wordt zo’n tocht als je de rivier ook vanaf het water kunt bekijken. En dat kan op deze fietsroute: je steekt meerdere keren de Maas over.

Bekijk de volledige route

Oss ligt op een unieke plek in het Brabantse landschap. Het fraaie landschap langs de Maas met uiterwaarden, slingerende dijken en dorpskernen met een rijke historie. Je treft het allemaal in Oss: gastvrije winkels, gezellige terrassen en eigentijdse restaurants.

Lees meer over deze bestemming

Acties en activiteiten onderweg

20% korting bij Bloemenpark Appeltern

Lever de coupon in bij de entree van Bloemenpark Appeltern voor 20% korting op de toegangsprijs.

Bekijk de website

Extra's van het huis bij een menu bij restaurant TITUS

Tussen de pontjes door genieten van een fine dining lunch? Meer aan bij restaurant TITUS in Megen en geniet van een heerlijk 2 gangen lunch inclusief 3 amuses, brood en koffie/thee met friandises toe. Reserveer tijdig een tafel via onze website www.restauranttitus.nl

Het menu kost €42,00 en op vertoon van de voordeelpas serveren wij de koffie met friandises van het huis!

Bekijk de website

5% korting op de rekening

Kom je gezellig een kopje koffie doen, lekker lunchen of een pannenkoek eten? Dan krijg je 5% korting op de totale rekening bij De Oude Maas bij vertoning van de voordeelcoupon.

Bekijk de website

Kom proeven bij Stadsbrouwerij Ravenstein

Bezoek de stadsbrouwerij in Ravenstein en ontvang het tweede proefglaasje gratis bij inlevering van de voordeelcoupon.

Bekijk de website

Pontjes voordeel bij Lolalijn!

Tegen inlevering van de voordeelcoupon ontvang je 2 x koffie & gebak voor € 7,50 óf 2 x soep & tosti voor € 12,50 bij Lolalijn in Lith.

Bekijk de website

Tussen vintage en vuilnis

Tijdens de Pontjesdagen heeft Warenhuis Strant een team van experts klaar staan om de waarde van jouw oude meubels en woonaccessoires te bepalen. Dit alles onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. 
Het enige wat je hoeft te doen, is foto’s van je objecten meebrengen op je telefoon.

Bekijk de website

Win een pakket van De Firma Streek

Bij vertoon van je voordeelpas op zondag 12 mei bij de kraam van De Firma Streek op het marktje op de kade van Heerewaarden, maak je kans op en gratis streekpakket.

Bekijk de website

Gratis Megens Zegen bonbon bij Acropolis

Tijdens de Pontjesdagen krijg je bij Acropolis in Megen op vertoon van de voordeelpas de heerlijke Megens Zegen bonbon bij je koffie, thee of cappuccino. Kom je borrelen, dan doen we er lekkere nootjes bij.

Bekijk de website

Koffie met huisgemaakt gebak bij De Arcade

Geniet van koffie/thee met huisgemaakte monchoutaart of appelgebak voor €5,00 per persoon bij De Arcade in Drunen.

Bekijk de website

Demonstratie emailleren atelier FreSjoe

In atelier FreSjoe in Demen kun je op zaterdag en zondag tussen 13.30 en 14.30 uur een demonstratie emailleren bekijken. Deze is gratis voor deelnemers met voordeelpas, €5,00 voor andere bezoekers.

Verder is er een korting van 10% op aanschaf van sieraden, 5% korting op een cadeaubon voor een workshop voor 3 of 4 personen. En 10% korting op een cadeaubon van 5 -8 personen.

Bekijk de website

Gratis bolletje ijs bij IJssalon De Nozems

Kom genieten van het allerlekkerste Italiaanse ijs bij IJssalon De Nozems, gelegen in het historisch hart van Megen. Lever de voordeelcoupon in en krijg een gratis bolletje ijs bij aankoop van twee bolletjes ijs.

Bekijk de website

Korting bij Stoomgemaal de Tuut

Tijdens de Pontjesdagen krijg je bij inlevering van de voordeelcoupon €1,00 korting op de entree van Museum Stoomgemaal “de Tuut” in Appeltern en koffie/thee & appelgebak voor €5,00 per persoon in het Stoomcafé.

Bekijk de website

Gratis strandtas en hamamdoek bij Riverside

Plan je lunch bij Riverside in Appeltern tijdens je fietstocht langs de Maas en ontvang een gratis strandtas en 2 hamamdoeken bij lunch voor 2 personen (OP=OP).

Bekijk de website

Gratis strandtas en hamamdoek bij Moeke Mooren

Plan je lunch bij Moeke Mooren in Appeltern tijdens je fietstocht langs de Maas en ontvang een gratis strandtas en 2 hamamdoeken bij lunch voor 2 personen op vertoning van de voordeelpas (OP=OP).

Bekijk de website

Gratis parkeren bij Hoogeerd

Op de ruime parkeerplaats van Hoogeerd in Niftrik kun je tijdens de Pontjesdagen gratis jouw auto parkeren. Start of eindig je fietstocht op het terras aan de dijk, waar je uitkijkt op de Maas.

Bezoek de website

Stadswandeling Megen

Op 11 en 12 mei kun je in Megen aansluiten bij een gratis stadswandeling, die je langs alle culturele en historische hoogtepunten voert. De wandeling start beide dagen om 14.00 uur vanaf het Toeristisch Informatiecentrum in Megen. Je kunt daar ook een gratis stadswandeling boekje meenemen, om op eigen gelegenheid Megen te verkennen.

Bekijk de website

Megense Batterij vuurt kanonnen af

Een écht kanon in actie zien (en horen )? Het kan op de Maasdijk in Megen met zicht op de pont Megen – Appeltern. Op zondag tussen 12.00 en 16.00 uur worden verschillende schoten gelost door de Megense Batterij.

Natuurspeeltuin Megen

Een leuke break met de kids, Natuurspeeltuin Megen! Als je van de pont Appeltern – Megen komt is het meteen bovenaan de dijk. Gratis te bezoeken.

Bekijk de website

Live muziek bij Acropolis

Op het terras bij Acropolis in Megen geniet je op zaterdag van live muziek van Berry’s Vintage Records en op zondag speelt zanger en gitarist Jeroen Princen allerlei covers.

Bekijk de website