Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Welkom in de kersenstreek van Nederland

Met in een ver verleden de prachtige, bloeiende, nostalgische hoogstamboomgaarden, toen de plukkers op lange ladders hun rieten manden (hoenderikken) vol plukten met overheerlijke Betuwse kersen. Inmiddels hebben de hoog­ stambomen plaatsgemaakt voor moderne laagstamkersenboomgaarden. Met snellere kersen, minder blad en minder arbeid door betere bescherming. Deze ‘nieuwe’ kersenrassen zijn groter, sappiger en nog lekkerder dan de traditionele rassen. En dat betekent: eindeloos genieten.

Weetje

Wist je dat een rieten mand welke gebruikt wordt tijdens het plukken van kersen een Hoenderik heet?

Ontwaken met uitzicht op boomgaarden vol kersen

Nationaal Fruitpark Hotel en Spa
Vergaderlocatie, dagrecreatie en midgetgolfpark, Nationaal Fruitpark Ochten, een park voor elke bijeenkomst en elke gelegenheid. ...Lees meer
Meer over Nationaal Fruitpark Hotel en Spa
Boutique Hotel De Os en Het Paard
Deilsedijk 73-75 4158 EG Deil Is dit jouw bedrijf?
Deil
Della Contessa
Peperstraat 25 4116 BG Buren Is dit jouw bedrijf?
Buren
B&B De Oosterling
‘t Oosteneind 1c 4158 CA Deil Is dit jouw bedrijf?
Deil

Uitgelicht

Manpune Thaise Massage

Bij Manpune Thaise Massage waan je je in Thaise sferen. Authentieke Thaise muziek, Thaise massage en altijd weer die bekende vriendelijke Thaise glimlach. Ben je met een vriend, vriendin of partner? Bij een duo massage ben je samen in 1 ruimte voor een gelijktijdige massage.Een relaxmoment tijdens je vakantie!

Meer informatie

Beesonder

Beesonder is een Shop-in-Office aan de Voorstraat 10 in Asperen. Bij Beesonder vind je een groot assortiment Betuwse streekproducten en leuke en bijzondere kadootjes voor volwassenen en kinderen.

Meer informatie

Golfcentrum de Batouwe

Midden in de Betuwe ligt Golfcentrum De Batouwe met stijlvol ingericht restaurant. De 27-holes golfbaan is centraal en landelijk gelegen, tussen de weilanden en aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Niet alleen de rust en ruimte vallen je op, maar ook het parkeerdek en rietgedekte clubhuis geven je een comfortabel gevoel.

Meer informatie