Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Betuwse Streekproductenroute

35 KM 2 uur fietsen (1,5 uur met een elektrische fiets)

De Betuwe staat bekend om haar fleurige fruitgaarden. Door de vruchtbare bodem heeft de omgeving dan ook veel te bieden als het om streekproducten gaat. Deze route is dus niet alleen heel mooi, de route is vooral ook heel lekker!

Begin en eindig je dag goed met een bezoek aan Fruitbedrijf en Landwinkel de Woerdt. Daar telen ze al sinds 1977 diverse soorten appels, peren, kersen, morellen, mispels, walnoten en pruimen. Onderweg passeer je ook Landgoed Doornik waar je heerlijke koud gerookte zalm kunt kopen. Stap dus tijdens het fietsen even af om de streekproducten zelf te ontdekken en geniet ondertussen van het prachtige, gevarieerde landschap van de Betuwe!

De Rivierenland Fietskaart  

Wist je dat je bij ons de Rivierenland Fietskaart kunt bestellen, waar je naast schilderachtige fietsroutes ook bíjna alle fruitboomgaarden met bloesem op kunt vinden? De fietskaart is een must voor fiets- en natuurliefhebbers die het Rivierenland in ieder seizoen willen ontdekken, van de bloesem in het voorjaar tot boomgaarden vol fruit in het najaar.   

Bestel hier dé fietskaart van de regio en trek eropuit! Of haal de fietskaart bij een van de lokale verkooppunten. 


Lees meer
Startpunt Fruitbedrijf en Landwinkel De Woerdt
Woerdsestraat 4
Ressen
Knooppunten
70
45
42
17
18
14
15
08
09
98
92
91
82
85
97
33
32
34
70
Eindpunt Fruitbedrijf en Landwinkel De Woerdt
Woerdsestraat 4
Ressen
Aangeboden door:
Delen: