Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Fort Sint-Andriesroute

35 KM 1,5 uur fietsen

De Fort Sint Andries is een veelzijdige route van in totaal 35 kilometer en voert over dijken en fietspaden door het kleinschalige en afwisselende landschap op de grens van de Bommelerwaard. U passeert prachtige natuurgebieden, het karakteristieke Fort St. Andries, het oude vissersdorpje Heerewaarden en andere lieflijke dorpjes.

U fietst op een plek waar Maas en de Waal vlakbij elkaar liggen, beide rivieren zult u dan ook tijdens uw tocht tegenkomen. Twee ouderwetse pontjes helpen u de Maas over te steken. Met alle schitterende uitzichten en heerlijke pleisterplaatsen onderweg bent u verzekerd van een ultiem vakantiegevoel!

Als korte tussenstop is een bezoekje aan het Fort Sint Andries een aanrader. Maar ook de lieflijke dorpjes Lith en Rossum bieden voldoende leuke plekjes om van een welverdiende picknick of een kopje koffie of thee met iets lekkers te genieten. De rondtocht start én eindigt in Heerewaarden. Let u voordat u vertrekt wel goed op de vaartijden van de pontjes Alphen-Lith en Marem-Alem?

https://www.bommelerwaardgids.nl/streekinfo/thema/fort-sint-andriesroute-35-km/


Lees meer
Startpunt Restaurant De Gouden Molen
Waaldijk 5
Rossum
Knooppunten
84
69
24
21
20
33
34
1
98
67
Eindpunt Restaurant De Gouden Molen
Waaldijk 5
Rossum
Aangeboden door:
Delen: