Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Fruitroute Betuwe

45 KM 2,75 uur fietsen (2 uur met een e-bike)

Deze omgeving van de Betuwe staat bekend om zijn vele fruitbomen. Fiets door het platteland en geniet van de bloesem in het voorjaar en het verse fruit in de zomer.

Onderweg doorkruis je schilderachtige en gezellige plaatsen in de Betuwe en volg je kronkelende weggetjes en dijken langs de Linge. Vanaf de dijk heb je in het voorjaar een prachtig uitzicht op de bloesem en in de zomer kun je genieten van heerlijk vers fruit. Je eindigt in Geldermalsen, waar je kunt uitrusten op een terras in het centrum, lekker kunt tafelen of nog een nachtje kunt blijven slapen.

De route start bij knooppunt 59 op het kruispunt Herman Kuijkstraat/Rijksstraatweg in Geldermalsen. Je kunt gratis parkeren bij de Kostverlorenkade of bij het NS-station Geldermalsen. Vanaf de laatste is het dan nog een klein stukje fietsen naar het centrum.


Lees meer
Startpunt Restaurant Prins Heerlijk
Herman Kuijkstraat 72
Geldermalsen
Knooppunten
59
26
60
62
89
17
16
87
85
21
15
83
81
22
80
14
54
55
31
30
59
Eindpunt Restaurant Prins Heerlijk
Herman Kuijkstraat 72
Geldermalsen
Aangeboden door:

Tips voor onderweg

Delen:

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.