Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Rondje Rijn-Waal

25 KM 1,5 uur fietsen (1 uur met een e-bike)

Prachtige fietstocht door het rivierenlandschap in de Betuwe.

In de Betuwe zijn talloze mogelijkheden om het goede landleven te ervaren. Ontdek met deze fietstocht een rivierenlandschap vol rust en ruimte en karakteristieke dorpjes waar gastvrijheid voorop staat.

Restaurant Herberg De Engel
Begin en eindig je fietsroute bij Herberg De Engel, winnaar van meerdere publieksprijzen. Geniet hier van ambachtelijk bereide gerechten, geïnspireerd op de seizoenen. Lekker eten in een ongedwongen sfeer. Eten bij ‘De Engel’ is een belevenis.

Fietsen door de Betuwe
Vanuit Herberg De Engel fiets je een rondje door de Betuwe. Wie aan de Betuwe denkt, ziet kleurrijke fruitboomgaarden vol bloesems, prachtige landgoederen en bruisende steden. Maar ook de rivieren vormen een belangrijk onderdeel van het decor. Geniet vanaf de dijken van rivieren de Rijn en Waal en ontdek waarom de Betuwe de fruittuin van Nederland is.

In de lente een heerlijke bloesemtocht en in de zomer genieten van zomers fruit.

Let op: in 2017 wordt er gefaseerd gewerkt aan de dijken ten zuiden van de (Neder)Rijn en Lek, vanaf Hagestein tot en met Opheusden. Er kan ter plaatse een omleidingsroute gelden. Voor meer en actuele informatie zie www.dijkverbeteringhop.nl.


Lees meer
Startpunt Bij de Engel
Waalbandijk 102
Dodewaard
Knooppunten
16
67
43
2
25
91
92
94
19
95
50
53
18
16
Eindpunt Bij de Engel
Waalbandijk 102
Dodewaard

Tips voor onderweg

Bij de Engel
Waalbandijk 102 6669 ME   Dodewaard Is dit jouw bedrijf?
 Dodewaard
Camping Graafsland
Camping Graafsland is een minicamping met 18 plaatsen van 100m2 aan de rivier de Linge in Laanboomcentrum Opheusden. ...Lees meer
Opheusden
De Arend Smaakmakers
Notaris Stephanus Roesstraat 28 6645 AJ Winssen Is dit jouw bedrijf?
Winssen