Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Uchtapad

13 KM

Ontdek het Uchtapad. Wandelen door de uiterwaarden van de Waal, over dijken en langs oude kolken in het prachtige buitengebied van Ochten in de gemeente Neder-Betuwe. Deze wandeling is een uitgelezen kans om de prachtige omgeving van Ochten en Eldik te verkennen. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Wandeling: het Uchtapad (13 km)

Route verkorten: U kunt de route verkorten tot 9 of 12 km. Dit staat op de kaart aangegeven en is onderweg als zodanig gemarkeerd.

Startpunt: Molendam 15 in Ochten

Opstappunt: Bushalte Carpoolplaats in Ochten

Openbaar vervoer: Bushalte Brandweerkazerne, Cuneraweg in Ochten

Markering: Donkerblauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u zowel links- als rechtsom kunt lopen.

Route combineren: U kunt het Uchtapad combineren met het Heuzesepad en het Hiensepad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.

Horeca onderweg:

 

Verkooppunten brochure:

Klik hier voor de digitale folder met routekaart

Deze route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee en wild loopt.

Kijk voor de routebeschrijving, actuele routeinformatie, folderverkooppunten en recensies van wandelaars op Klompenpaden.nl.

Let op: honden mogen helaas niet mee op de klompenpaden in verband met mogelijke verstoring van vee en wild.

Voor meer informatie over deze en andere klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier downloaden voor IOS en hier voor Android.


Lees meer
Startpunt Hervormde kerk Ochten
Molendam 15
Ochten
Nederland
Knooppunten
Eindpunt Hervormde kerk Ochten
Molendam 15
Ochten
Nederland
Aangeboden door:
Delen: